Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας: Ο «τελικός» για το Europa League

Gazzetta team
Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας: Ο «τελικός» για το Europa League

bet365

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τους Σέρβους σ' ένα ματς που ψάχνει μόνο τη νίκη εάν θέλει να συνεχίσει στην Ευρώπη και τη νέα χρονιά.

«Αδέλφια», ναι. Αλλά το βράδυ της Τετάρτης για 90 λεπτά θα παίξουν για την... επιβίωσή τους στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός θα ανταποδώσει την φιλοξενία στον Ερυθρό Αστέρα, οι φίλαθλοι των δύο ομάδων θα ξεσηκώσουν και πάλι όλη την Ευρώπη όμως θα κριθεί και ποιος θα τερματίσει στην 3η θέση του ομίλου. Μια 3η θέση η οποία οδηγεί στο Europa League.

Πρώτοι σε Ελλάδα και Σερβία
Αμφότερες οι ομάδες είναι στην πρώτη θέση των πρωταθλημάτων τους. Ο μεν Ολυμπιακός είναι ισόβαθμος με τον ΠΑΟΚ και αήττητος μετά από 13 αγωνιστικές την ίδια ώρα που ο Ερυθρός Αστέρας μετά από 19 αγώνες που έχω δώσει στο πρωτάθλημα της Σερβίας είναι στο +10 από την Βοϊβοντίνα έχοντας 17 νίκες, 1 ισοπαλία και μόλις 1 ήττα.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από εύκολη εκτός έδρας νίκη με τον Παναιτωλικό (0-3) όπως και ο Ερυθρός Αστέρας ο οποίος δεν είχε πρόβλημα να νικήσει στο Βελιγράδι με 3-1 την Σπαρτάκ Σουμπότιτσα.

Δύο από τις τρεις χειρότερες άμυνες
Λίγο πριν το τέλος των ομίλων του Champions League ο Ολυμπιακός και ο Ερυθρός Αστέρας έχουν τις δύο από τις τρεις χειρότερες άμυνες της διοργάνωσης. Για την ακρίβεια ο Ερυθρός Αστέρας έχει την χειρότερη μιας και σε πέντε ματς έχει δεχτεί 19 γκολ και ο Ολυμπιακός την τρίτη χειρότερη μιας και είναι στα 14. Ανάμεσά τους είναι μόνο η Γκένκ με 16!

Το εκπληκτικό με τον Ερυθρό Αστέρα είναι πως έχει πετύχει 3 γκολ στον όμιλο. Τα 3 που έβαλε στον Ολυμπιακό. Στα άλλα τέσσερα ματς με Τότεναμ και Μπάγερν Μονάχου δεν κατάφερε να σκοράρει.

Σκόρερ και νίκη Ολυμπιακού
Ο Ολυμπιακός από την μεριά του έχει καταφέρει να σκοράρει στα 4 από τα 5 ματς που έχει δώσει αλλά για την ώρα έχει μόνο έναν βαθμό στον όμιλό του.

Ο Ελ Αραμπί είναι σε καλή κατάσταση, σκόραρε στο Λονδίνο κόντρα στην Τότεναμ, πέτυχε άλλα δύο γκολ κόντρα στον Παναιτωλικό και το να σκοράρει πρώτος στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα και ο Ολυμπιακός να νικήσει με 4-1 προσφέρεται σε απόδοση 61.00 στο PameStoixima του ΟΠΑΠ.

Ομως υπάρχει και το στοίχημα να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή ο Σεμέδο ο οποίος βρίσκει δίχτυα στην Ευρώπη (σκόραρε κι αυτός στο Λονδίνο) και ο Ολυμπιακός απλά να νικήσει σε απόδοση 8.00 στο PameStoixima του ΟΠΑΠ.

Πότε θα γίνει Over 2.5 στον αγώνα
Στο PameStoixima του ΟΠΑΠ υπάρχει πλέον και το ειδικό στοίχημα πότε θα γίνει over 2.5 ο αγώνας. Σε ποιο χρονικό σημείο του αγώνα δηλαδή.

Για παράδειγμα εάν κάποιος έχει την έμπνευση ότι το ματς θα έχει 3 γκολ στο διάστημα 15:00-29:59 θα πληρωθεί απόδοση 18.00. Υπάρχει βέβαια η επιλογή το over να γίνει στο τελευταίο τέταρτο του ματς (75:00 έως και την λήξη του) το οποίο υπάρχει σε απόδοση 4.00.

Τελικό αποτέλεσμα ή over/under 2.5
Ενα νέο ειδικό στοίχημα από το PameStoixima του ΟΠΑΠ είναι και το τελικό αποτέλεσμα ή over/under 2.5 για ποιο safe στοιχήματα.

Για παράδειγμα υπάρχει η επιλογή να πληρωθείς εάν το ματς έρθει ισοπαλία ή under 2.5 σε απόδοση 1.60 ή εάν το ματς έρθει διπλό ή under 2.5 σε απόδοση 1.55.

Cash out στην ανανεωμένη εφαρμογή OPAPP
Πλέον οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να κάνουν cash out μέσω της ανανεωμένης εφαρμογής OPAPP στον αγώνα Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας και σε όλα τα παιχνίδια και να πληρωθούν κανονικά σε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα