Ο Μουρίνιο ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να επιστρέφουν την μπάλα τα ball boys, αν η ομάδα του νικάει! (vid)

Gazzetta team
Ο Μουρίνιο ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να επιστρέφουν την μπάλα τα ball boys, αν η ομάδα του νικάει! (vid)

bet365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι ο άνθρωπος που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα ball boys και μάλιστα είναι αυτός που δεν θέλει απ' αυτά να επιστρέφουν την μπάλα στο γήπεδο αν η ομάδα του νικάει!

Μπαρτσελόνα - Ντόρτμουντ με σούπερ προσφορά* & Novi Specials (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Ολυμπιακός μπορεί να ηττήθηκε με 4-2 αλλά σόκαρε αρχικά, την Τότεναμ με τους Ελ Αραμπί και Σεμέδο να κάνουν το 0-2 στο πρώτο 20λεπτο.

Ωστόσο, η φάση που θα μείνει στους Λονδρέζουν - και όχι μόνο - ήταν αυτή του 50ού λεπτού.

Τότε, το σκορ ήταν 2-1 κι η Τότεναμ κέρδισε ένα πλάγιο άουτ. Τότε ένα ball boy πέταξε πολύ γρήγορα την μπάλα στον Οριέ, εκείνος εκτέλεσε γρήγορα, έδωσε την ευκαιρία στον Μόουρα να μπει στην περιοχή του Ολυμπιακού και να περάσει την μπάλα για τον Κέιν, ο οποίος έκανε το 2-2.

Ο Μουρίνιο έκανε high-five με τον πιτσιρικά και τον αποθέωσε μετά λέγοντας:

«Μου αρέσουν τα έξυπνα παιδιά. Ήμουν πανέξυπνο ball boy όταν ήμουν μικρός και αυτό το παιδί ήταν θαυμάσιο. Καταλαβαίνει το παιχνίδι και έβγαλε ασίστ.

Δεν ήταν εκεί για να χαζεύει τις εξέδρες. Προσπάθησα να τον βρω μετά το ματς για να τον προσκαλέσω στα αποδυτήρια αλλά εξαφανίστηκε».

Πάντως, ο Πορτογάλος τεχνικός δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα ball boys!

Ο Μέισον Μάουντ, που σήμερα είναι επαγγελματίας... θήτευσε ως ball boy στην Τσέλσι όταν ο «Μου» ήταν στον πάγκο της ομάδας.

Μάλιστα, σε συνέντευξή του είχε πει:

«Το πρώτο πράγμα που θυμάμαι πραγματικά είναι να είμαι ball boy σε αγώνες. Ήταν μεγάλη υπόθεση για μένα και ήμουν πολύ ενθουσιασμένος. Είναι η στιγμή που έχεις την ευκαιρία να βρίσκεσαι μία ανάσα από τον αγωνιστικό χώρο.

Ένα πράγμα που μου έχει μείνει και δεν θα το ξεχάσω είναι τον Ζοζέ Μουρίνιο να έρχεται και να μας λέει πως αν σε ματς Champions League νικούσε η ομάδα, να μην επιστρέφουμε γρήγορα τη μπάλα. Κρατήστε την, μην την πετάτε πίσω»!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα