Πατέρας Καβάνι στον γιο του: «Δεν θα πάρεις ποτέ Champions League»!

Gazzetta team
Πατέρας Καβάνι στον γιο του: «Δεν θα πάρεις ποτέ Champions League»!

bet365

Οταν ο Εντίνσον Καβάνι μετακόμιζε στην Παρί, ο πατέρας του του είχε πει ότι δεν έχουν σημασία μόνο τα λεφτά στο ποδόσφαιρο και ότι δεν θα πραγματοποιούσε το μεγάλο όνειρό του.

Ο πατέρας του Εντίνσον Καβάνι έδωσε μία ιδιαίτερη συνέντευξη, στην οποία εξήγησε ότι είχε πει στον γιο του, πως δεν θα έπαιρνε ποτέ το Champions League. Και ότι αυτό συνέβη τότε που αποφάσισε να πάει στην Παρί:

«Πεθαίνει για να το κατακτήσει. Το έχει χαράξει στο μεγάλο τραπέζι όπου κάνουμε τα μπάρμπεκιου στην Ουρουγουάη. Του είπα όταν πήγε στο Παρίσι, ότι θα κατακτήσει όλα τα τρόπαια στη Γαλλία, αλλά ποτέ το μεγάλο όνειρό του. Οτι στο ποδόσφαιρο δεν έχουν σημασία μόνο τα χρήματα. Μου απάντησε ότι τα βλέπω όλα αρνητικά».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

CHAMPIONS LEAGUE NEWS FEED