Νέοι Τότεναμ - Νέοι Ολυμπιακού 1-0

Δημήτρης Τομαράς
Νέοι Τότεναμ - Νέοι Ολυμπιακού 1-0

bet365

Οι Νέοι του Ολυμπιακού είχαν πιο καλό αγωνιστικό πρόσωπο στο ματς με την Τότεναμ σε σχέση με προηγούμενους αγώνες αλλά έχασαν με 1-0. Έπαιξε στο ματς ο γιος του Ποτσετίνο.
Ο φιλοξενούμενος Ολυμπιακός ξεκίνησε τον αγώνα με Τζολάκη κίπερ, άμυνα με Φρέρη, Βοσκούδη, Γκοτζαμανίδη και Μαρτίνη. Κέντρο με Νεοφυτίδη και Νικόλη, επιτελικό τον Φέκκα, άκρα με Αρσενίδη και Σουρλή και φορ τον Βοϊλη. Η Τότεναμ είχε τον Ολουβαγέμι κίπερ, τριάδα της άμυνας με Μπινκς, Γουόλκοτ και Εγιόμα, κέντρο με Όκλεϊ - Μπουθ, Μαρκαντάϊ, Μπόουντεν, Γουαϊτ και Τσίρκεν και μπροστά τους Μπένετ και Πάροτ.
Το α' μέρος σε ένα ματς με βροχή και αρκετά χαμηλή θερμοκρασία είχε φάσεις εκατέρωθεν αλλά τελείωσε στο 0-0. Στην επανάληψη η Τότεναμ βρήκε γκολ στο 57' με τον Πάροτ με την ασίστ του Εγιόμα. Στην συνέχεια η Τότεναμ προσπάθησε να γίνει πιο δυναμική αλλά δεν άλλαξε κάτι. Στο ματς μπήκε ως αλλαγή ο γιος του Ποτσετίνο. Το παιχνίδι έληξε 1-0 σε έναν όμιλο όπου ο Ολυμπιακός δεν έχει πλέον ουσιώδεις ελπίδες πρόκρισης.
ΤΟΤΕΝΑΜ: Ολουβαγέμι, Εγιόμα, Τσίρκεν, Μπόουντεν (85' Ποτσετίνο), Μπινκς, Γουόλκοτ, Μαρκαντάι (70' Μαγκόμα), Όκλεϊ - Μπουθ, Πάροτ (92' Ρίτσαρντς), Γουάϊτ και Μπένετ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Φρέρης, Γκοτζαμανίδης, Βοσκούδης (76' Ασλανίδης), Βοϊλης (76' Μπουλάρι), Μαρτίνης, Αρσενίδης (65' Τσέλιος), Φέκκας (84' Ντότης), Νεοφυτίδης, Νικόλης και Σουρλής (76' Κατσαβάκης).
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα