Νάπολι - Zάλτσμπουργκ 1-1: Της έβαλε φρένο ο Χάαλαντ! (vid)

Νάπολι - Zάλτσμπουργκ 1-1: Της έβαλε φρένο ο Χάαλαντ! (vid)

Gazzetta team
Νάπολι - Zάλτσμπουργκ 1-1: Της έβαλε φρένο ο Χάαλαντ! (vid)

bet365

O Χάαλαντ ήταν εντυπωσιακός, η Zάλτσμπουργκ απέσπασε ισοπαλία 1-1 στο Σαν Πάολο και στέρησε την κορυφή από τη Νάπολι.

Στην Αυστρία έκανε βήμα πρωτιάς, ωστόσο στο Σαν Πάολο ήρθε το... χαρακίρι! Οι Ναπολιτάνοι παραχώρησαν εντός έδρας ισοπαλία 1-1 στη Zάλτσμπουργκ και βρέθηκαν στο -1 από τη Λίβερπουλ. Η ομάδα του Αντσελότι είχε ευκαιρίες, όχι όμως ουσία, ενώ είδε τον απίθανο Χάαλαντ να σπάει ακόμα ένα ρεκόρ. Στο 11' ο Νορβηγός ευστόχησε σε πέναλτι και έφτασε τα 7 γκολ σε μόλις 207 αγωνιστικά λεπτά στο Champions League. Μάλιστα, έγινε ο πέμπτος στην ιστορία του θεσμού που βρίσκει δίχτυα και στις τέσσερις πρώτες εμφανίσεις του στ' αστέρια (Ζε Κάρλος, Ντελ Πιέρο, Ντιέγκο Κόστα, Μπραΐμι). Οι Ναπολιτάνοι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα με γκολ του Λοζάνο στο 43' από πάσα του Ινσίνιε. Ο τελευταίος όπως και ο Μίλικ είχαν φάσεις, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν το γκολ της νίκης. Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Κώνστας Μανωλάς έμεινε στον πάγκο της ομάδας.


Νάπολι: Μερέτ, Ντι Λορέντζο, Μαξίμοβιτς, Κουλιμπαλί, Μάριο Ρούι (46' Λουπέρτο), Καγεχόν, Ζιελίνσκι, Φαμπιάν Ρουίθ, Ινσίνιε, Μέρτενς (73' Μίλικ), Λοσάνο (86' Γιορέντε).

Ζάλτσμπουργκ: Κορονέλ, Κρίστενσεν, Ονγκενέ, Πόνγκρατσιτς (46' Μβεπού), Βέμπερ, Ούλμερ, Μιναμίνο (61' Ασιμέρου), Γιουνούζοβιτς, Σομποζλάι, Χουάνγκ, Χάαλαντ (75' Ντάκα).

Βαθμολογία
1. Λίβερπουλ 9 (10-7)
2. Νάπολι 8 (6-3)
3. Zάλτσμπουργκ 4 (12-10)
4. Γκενκ 1 (4-12)

Επόμενη αγωνιστική (27/11)
Λίβερπουλ - Νάπολι
Γκενκ - Zάλτσμπουργκ

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα