Ολυμπιακός – Κράσνονταρ: Οι ακτίνες των «ερυθρόλευκων»

Gazzetta team
Μαγική βραδιά για τον Ολυμπιακό που επικράτησε 4-0 της Κράσνονταρ και βρίσκεται ήδη στους ομίλους του Champions League. Το gazzetta.gr περνά από... ακτίνες τους θριαμβευτές του Φαλήρου!

Τρομερή εμφάνιση από τον Ολυμπιακό απέναντι στην Κράσνονταρ, με την ομάδα του Πειραιά να επικρατεί 4-0 και πλέον να είναι αγκαλιά με τους ομίλους του Champions League! Το gazzetta.gr περνά από... ακτίνες του ποδοσφαιριστές του Μαρτίνς.

Σα: Εύκολο απόγευμα για τον Πορτογάλο γκολκίπερ, που είδε σχεδόν όλη την αναμέτρηση με ηρεμία... Χρειάστηκε να επέμβει στην αρχή του παιχνιδιού σε ένα σουτ κι από εκεί πέρα δεν απειλήθηκε ουσιαστικά

Αμπντελαουί: Ο μπακ του Ολυμπιακού τα πήγε καλά στα μετόπισθεν, χωρίς να δίνει χώρο στους ποδοσφαιριστής των Ρώσων για να απειλήσουν με κάποια σέντρα.

Μεριά: Αρκετά καλή δουλειά από τον Μεριά. Μαζί με τον Σεμέδο εξαφάνισαν τον Μπεργκ και τους άλλους επιθετικούς της Κράσνονταρ βοηθώντας τον Σα να έχει ένα εύκολο βράδυ...

Σεμέδο: Ακόμα καλύτερος από τον Μεριά! Ο Πορτογάλος στόπερ, ήταν πραγματικά εξαιρετικός! Έχει πολλά σημαντικά κοψίματα σε φάσεις που η Κράσνονταρ μπορούσε να βγει απειλητικά μπροστά.

Τσιμίκας: Πολύ καλός ο Έλληνας μπακ. Έκοψε σχεδόν όλες τις περιπτώσεις που πήγε να δημιουργήσει η Κράσνονταρ, ενώ απείλησε στο 66', με μια ωραία ατομική ενέργεια...

Μπουχαλάκης: Από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που κινήθηκαν στα ρηχά ήταν ο Μπουχαλάκης. Ο Έλληνας μέσος, είχε κάποια προβλήματα στη μεσαία γραμμή, δεν ήταν σίγουρες οι μεταβιβάσεις του, όμως ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε και πάλι κάποιο πρόβλημα. Έσωσε την εμφάνισή του, με την τρομερή κάθετη στον Ποντένσε στο 89' για το 4-0!

Γκιγιέρμε: Το VAR τον... έσωσε σε μια φάση όπου έχει βάλει το χέρι του κι έχει σταματήσει την μπάλα, ο διαιτητής δεν έδειξε κάτι και συμβουλεύτηκε το VAR το οποίο δεν έδειξε κάτι. Από εκεί και πέρα ήταν θετικός στο κέντρο.

Βαλμπουενά: Ήταν κινητικός καθ' όλη την διάρκεια της αναμέτρησης κι απείλησε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Από το 65' και μετά κάπως έμεινε από δυνάμεις και δεν φάνηκε ιδιαίτερα στο παιχνίδι, πρόλαβε όμως να κάνει την ασίστ στον Ραντζέλοβιτς στο 78'.

Ποντένσε: Ο κορυφαίος του Ολυμπιακού, μέχρι να μπει στο γήπεδο ο Ραντζέλοβιτς! Ήταν εξαιρετικός, έκανε ό,τι ήθελε από τα δεξιά και απείλησε στο 44', αλλά και στο 70', για να σκοράρει με τρομερή λόμπα στο 89' το 4-0 του Ολυμπιακού!

Μασούρας: Ήταν αρκετά κινητικός, τα πήγε καλά όσο αγωνίστηκε. Από τα πόδια του φτάνει η μπάλα στον Γκερέρο ο οποίος σκόραρε στο 30'. Καλή παρουσία και στο δεύτερο ημίχρονο με κάποιες ατομικές προσπάθειες.

Γκερέρο: Ήταν εκείνος που άνοιξε τον δρόμο του Ολυμπιακού στο 30' κι έκανε πιο εύκολα τα πράγματα για τον Ολυμπιακό! Ο επιθετικός των Πειραιωτών σημείωσε τρομερό γκολ στο 30' με πολύ ωραίο πλασέ και από εκεί και πέρα μπορεί να μην απείλησε, όμως είχε κάνει ήδη την δουλειά!

Ραντζέλοβιτς: Απίθανο παιχνίδι από τον Σέρβο! Μπήκε στην αναμέτρηση στο 76' και στο 78' έκανε το 2-0, ενώ στο 85' το 3-0! Ήταν εκείνος που ουσιαστικά έστειλε στους ομίλους του Champions League τον Ολυμπιακό από το πρώτο ματς κόντρα στη Κράσνονταρ.

Καμαρά: Μπήκε στο 87' και δεν μπορεί να κριθεί.

Τοροσίδης: Πέρασε στο παιχνίδι στο 92' και φυσικά δεν μπορεί να κριθεί.