Τεν Χαγκ: «Δεν θα υποτιμήσουμε τον ΑΠΟΕΛ, θέλουμε την πρόκριση»

Gazzetta team
Τεν Χαγκ: «Δεν θα υποτιμήσουμε τον ΑΠΟΕΛ, θέλουμε την πρόκριση»

bet365

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο τεχνικός του Άγιαξ, Έρικ Τεν Χαγκ ενόψει του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ τονίζοντας πως η ομάδα του δεν θα υποτιμήσει τους Κύπριους και πως θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για πρόκριση τους ομίλους.

Έχοντας αποκλείσει τον ΠΑΟΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο, ο Άγιαξ θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον ΑΠΟΕΛ στα πλέι οφ του Champions League. Οι Ολλανδοί θα φιλοξενηθούν σήμερα από τους Κύπριους με τους Έρικ Τεν Χαγκ να αναφέρει στην συνέντευξη Τύπου:

Για το πως περιμένει το παιχνίδι: »Περιμένουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ξέρουμε τον αντίπαλο. Είναι ένας καλός αντίπαλος. Είμαστε έτοιμοι».

Για το ότι το ΑΠΟΕΛ θα παίξει αμυντικά: «Είμαστε έτοιμοι για αυτό».

Για το αν θεωρεί πως θα είναι ένα ήρεμο βράδυ για την ομάδα του: «Ελπίζω πως ναι και ελπίζω πως θα πάρουμε τη νίκη».

Για τον Πρόμες και τον Ζιγιέκ: «Δεν υπάρχει κάποιο νέο για τον Πρόμες. Ο Ζιγιέκ είναι σε καλή κατάσταση δείχνει ότι θα παίξει».

Για το αν συγκρίνεται ο ΑΠΟΕΛ με τον ΠΑΟΚ: «Δεν μπορούμε να ξέρουμε χωρίς να αρχίσει ο αγώνας. Ο ΑΠΟΕΛ είναι μια ομάδα με πάθος, με ιστορία και θέληση. Θα παλέψουν μέχρι τέλους. Εμάς ο στόχος μας είναι η νίκη και να πάμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν θα υποτιμήσουμε τον αντίπαλο μας και θα δώσουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα