Κι όμως ο Ολυμπιακός είχε ξανά 4 σερί ματς χωρίς να δεχθεί γκολ!

Κι όμως ο Ολυμπιακός είχε ξανά 4 σερί ματς χωρίς να δεχθεί γκολ!

Αντώνης Σαούλης
Κι όμως ο Ολυμπιακός είχε ξανά 4 σερί ματς χωρίς να δεχθεί γκολ!

bet365

Ο Ολυμπιακός δεν έχει δεχθεί ακόμα γκολ στην προκριματική φάση, όμως το συγκεκριμένο επίτευγμα το έχει πετύχει ξανά...

Και το σερί για τον Ολυμπιακό συνεχίζεται. Αρχισε από το 0-0 στην Τσεχία κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν. Συνεχίστηκε στο «Καραϊσκάκης» με τη νίκη-πρόκριση με 4-0 επί της Πλζεν. Στην Τουρκία δεν δέχθηκε γκολ από την Μπασάκσεχιρ (1-0) και χθες το βράδυ «κλείδωσε» τη πρόκριση με το 2-0.

Η άμυνα του Ολυμπιακού και ο Ζοσέ Σα αγνοούν για την ώρα τι σημαίνει γκολ! Για τέταρτο συνεχόμενο ματς οι «ερυθρόλευκοι» κράτησαν το μηδέν και προκρίθηκαν στα play off του Champions League εκεί όπου θ' αντιμετωπίσουν την Κράσνονταρ.

Ομως ο Ολυμπιακός το έχει ξανακάνει στην Ευρώπη. Να κρατήσει δηλαδή την εστία του ανέπαφη για 4 συνεχόμενα παιχνίδια! Για την ακρίβεια το έχει κάνει μόνο μία φορά ξανά. Ηταν την σεζόν 2009/10 όταν και πάλι οι «ερυθρόλευκοι» έδιναν αγώνες για τα προκριματικά του Champions League.

Τότε λοιπόν με προπονητή τον Τιμούρ Κετσπάγια ο Ολυμπιακός τέσσερις σερί νίκες που μετά έγινα πέντε, άλλα με άλλον προπονητή.

Σλόβαν Μπρατισλάβας-Ολυμπιακός 0-2
Ολυμπιακός-Σλόβαν Μπρατισλάβας 2-0
Σερίφ-Ολυμπιακός 0-2
Ολυμπιακός-Σερίφ 1-0

Το σερί μάλιστα συνεχίστηκε και στους ομίλους του Champions League. Ο Τιμούρ Κετσπάγια απολύθηκε και στο ματς με την Αλκμααρ ήταν ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς για την 1η αγωνιστική των ομίλων με τους «ερυθρόλευκους» να νικάνε 1-0.

Ο Ολυμπιακός στο επόμενο ματς με την Κράσνονταρ (εντός έδρας 21 Αυγούστου) έχει την ευκαιρία να ισοφαρίσει εκείνη την αμυντική επίδοση!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα