Φίτεσε - Αγιαξ 2-2: Γκέλα πριν τον ΠΑΟΚ (vid)

Gazzetta team

bet365

Λίγες μέρες πριν το πρώτο ματς με τους Θεσσαλονικείς για τα προκριματικά του Champions League, ο Αίαντας έμεινε στο 2-2 με τη Φίτεσε στην πρεμιέρα του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Ο Ματάις Ντε Λιχτ είναι στο Τορίνο, ο Φρένκι Ντε Γιονγκ στη Βαρκελώνη, ο Σένε είναι μια ανάσα από την Τζένοα και τον Φαν Ντε Μπέεκ τον καλεί η Ρεάλ στη Μαδρίτη. Η νέα σεζόν θα είναι, τουλάχιστον θεωρητικά, πιο δύσκολη για τον Αγιαξ, αλλά αυτό δεν ενδιαφέρει και ιδιαίτερα τον ΠΑΟΚ. Αυτό που νοιάζει τους πρωταθλητές Ελλάδας είναι να τα βρει δύσκολα ο Αίαντας την προσεχή Τρίτη στην πρώτη αναμέτρηση για τα προκριματικά του Champions League και να παρουσιάσει ξανά κενά στην άμυνα, όπως συνέβη στο ματς της πρεμιέρας του ολλανδικού πρωταθλήματος με τη Φίτεσε.

Στο Αρνεμ, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 13', όταν μετά το γύρισμα από δεξιά ο Μπέρο πλάσαρε και η μπάλα κόντραρε, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα. Η απάντηση του Αγιαξ ήρθε με το πλασέ του Φαν Ντε Μπέεκ, μετά το γύρισμα από αριστερά, στο 30' για το 1-1, για να ξαναπάρει προβάδισμα η Φίτεσε στο 55': Καλή κυκλοφορία της μπάλας, ο Μπαζούρ -πρώην του Αίαντα- την πήρε εκτός περιοχής και με σουτ έγραψε το 2-1. Παρ' όλα αυτά, η ομάδα του Αμστερνταμ δεν τα παράτησε και στο 75' ο Φαν Ντε Μπέεκ πέρασε την κάθετη για τον Τάντιτς, ο οποίος εκτέλεσε για το 2-2. Στο 85', μάλιστα, οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής (δύο κίτρινες) του σκόρερ Μπαζούρ, αλλά ο Αγιαξ δεν το εκμεταλλεύτηκε...

Άγιαξ: Ονάνα, Φέλτμαν, Σουρς, Μαρτίνεζ, Ταλιαφίκο, Μπλιν, Φαν Ντε Μπεκ, Μάριν (69' Μαζραουί), Τάντιτς, Ζιγέχ (69' Πρόμες), Ντόλμπεργκ (82' Νέρες).

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα