ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Ρομπίνιο: «Η Μπασάσεχιρ είναι έτοιμη για το Champions League»

Η ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ

Ρομπίνιο: «Η Μπασάσεχιρ είναι έτοιμη για το Champions League»

Ρομπίνιο: «Η Μπασάσεχιρ είναι έτοιμη για το Champions League»

Ο Ρομπίνιο εμφανίστηκε αισιόδοξος τονίζοντας πως η Μπασάκσεχιρ είναι σε θέση να προκριθεί στους ομίλους του Champions League.  

Χάμαρμπι - Έλφσμποργκ με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και άμεση απόδοση κερδών*.  |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Την Μπασάκσεχιρ των Ρομπίνιο, Ντεμπά Μπά, Αρντά Τουράν και Βίσκα θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός σε περίπτωση που ξεπεράσει το εμπόδιο της Πλζεν στον Β΄ Προκριματικό Γύρο του Champions League.

Ο Βραζιλιάνος σταρ, ο οποίος μεταπήδησε στην Μπασάκσεχιρ τον περασμένο Ιανουάριο από την Σίβασπορ, υποστήριξε πως η τουρκική ομάδα μπορεί να κάνει φέτος την υπέρβαση.

«Αντιμετωπίσαμε κάποιες δυσκολίες επιστρέφοντας από τις διακοπές, αλλά βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της σεζόν. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά. Η ομάδα είναι έτοιμη για το Champions League. Ότι και αν συμβεί το πιστεύουμε και θεωρούμε πως μπορούμε φέτος να προκριθούμε στους ομίλους».

Ο Ρομπίνιο επανέλαβε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του έμαθαν από τα λάθη τους.

«Έγιναν αρκετά λάθη και χάσαμε το πρωτάθλημα, αλλά όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Ελπίζω φέτος μαζί με τον Μπα να σκοράρουμε περισσότερα γκολ και να μην αντιμετωπίσουμε τα ίδια προβλήματα».

Ο Βραζιλιάνος τόνισε πως εκτός από τον ίδιος στους δευτεραθλητές Τουρκίας υπάρχουν ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο όπως είναι οι Αρντά Τουρά, Μπα και Βίσκα.

«Υπάρχει μεγάλη ποιότητα στην ομάδα. Εκτός από μένα στην Μπασάκσεχιρ βρίσκονται οι Ντεμπά Μπα, Αρντά Τουράν και Βίσκα. Έχουμε πολλούς ποιοτικούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές. Δεν έχει να κάνει όμως μόνο με το ατομικό ταλέντο, αλλά σαν σύνολο πιστεύω θα είμαστε αποτελεσματικοί».