Ατλέτικο Μαδρίτης: Το αγαπημένο... θύμα του Κριστιάνο Ρονάλντο

Gazzetta team
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιστρέφει την Τετάρτη στη Μαδρίτη για να αντιμετωπίσει την Ατλέτικο, κόντρα στην οποία μετράει αρκετά γκολ στην καριέρα του.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Λίβερπουλ - Μπάγερν Μονάχου (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την Τετάρτη στο Wanda τη Γιουβέντους, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τους 16 του Champions League και φυσικά όλα τα μάτια θα είναι στραμμένα στον Ρονάλντο, ο οποίος επιστρέφει στη Μαδρίτη για να αντιμετωπίσει την Ατλέτικο ως παίκτης της Γιούβε αυτή τη φορά.

Η Ατλέτικο είναι ένα αγαπημένο... θύμα του CR7 καθώς έχει σκοράρει απέναντί της 22 γκολ σε 31 παιχνίδια με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μόνο ο Λιονέλ Μέσι έχει περισσότερα τέρματα απέναντι στην Ατλέτικο, μετρώντας 25 με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Το πιο αγαπημένο... θύμα του Κριστιάνο, πάντως, είναι η Σεβίλλη κόντρα στην οποία ο Πορτογάλος άσος μετράει 27 γκολ. Ακολουθεί η Χετάφε, την εστία της οποίας ο Ρονάλντο έχει παραβιάσει 23 φορές, με την Ατλέτικο να έρχεται τρίτη στη σχετική κατηγορία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα 31 παιχνίδια στα οποία ο Ρονάλντο έχει αντιμετωπίσει την Ατλέτικο, μετράει 15 νίκες, οκτώ ισοπαλίες και οκτώ ήττες, κάτι που δείχνει καθαρά ότι έχει την υπεροχή.