Βαλένθια - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1

Γιώργος Κοντογεώργης
Βαλένθια - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1

bet365

Η Βαλένθια επιβλήθηκε 2-1 στο Mestalla της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε μια νίκη γοήτρου που δεν άλλαξε την 3η της θέση στον όμιλο.

Η Γιουβέντους στο άλλο ματς του ομίλου κατάφερε να χάσει από την Γιουνγκ Μπόις, όμως η Γιουνάιτεντ των αρκετών αλλαγών έχασε από την Βαλένθια και την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρώτη θέση στον όμιλο. Οι Νυχτερίδες είχαν εξασφαλισμένο το Europa League, όμως έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις τους σε έναν όμιλο στον οποίο πάλεψαν αλλά δεν πέτυχαν την υπέρβαση. Από τον Δεκέμβριο του 2015 δέχθηκαν δύο γκολ σε ματς ομίλου του Champions League οι Κόκκινοι Διάβολοι.

Στο 17' άνοιξε το σκορ η Βαλένθια, όταν ο Τζόουνς πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στον Σολέρ, ο οποίος με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Οι Νυχτερίδες θα μπορούσαν να έχουν πετύχει και δεύτερο γκολ στο πρώτο μέρος, όμως στο 32' ο Μπατσουαγί παρότι ήταν φάτσα με το γκολ έκανε τσαφ στην κεφαλιά και έχασε την ευκαιρία. Τρία λεπτά αργότερα, ο Πογκμπά ξεπέρασε τον αντίπαλό του με την φάση που έχασε καθώς από τα δύο μέτρα σε κενό τέρμα κατάφερε να πετάξει την μπάλα άουτ και έτσι το 1-0 παρέμεινε για το πρώτο μέρος.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με γκάφα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και γκολ από την Βαλένθια. Υστερα από κάθετη πάσα ο Τζόουνς δεν είδε ότι ο Ρομέρο έχει βγει και στην προσπάθειά του να διώξει τον νίκησε για το 2-0, το οποίο δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο κομμάτι του ματς παρά τις ευκαιρίες των γηπεδούχων. Τελικά, στο 87' η ομάδα του Μουρίνιο πέτυχε εκείνη γκολ, όταν ο Γιανγκ έκανε τη σέντρα [μάλλον είχε περάσει τη γραμμή η μπάλα] και ο Ράσφορντ με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Βαλένθια (Μαρθελίνο Γκαρθία): Ζάουμε, Πιτσίνι, Βέζο, Ντιακαμπί, Λάτο (51' Γκαράι), Παρέχο, Τσερίσεβ (66' Φεράν Τόρες), Κοντογκμπιά, Σολέρ, Μίνα (68' Ροδρίγο), Μπατσουαγί.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ζοσέ Μουρίνιο): Ρομέρο, Βαλένσια, Ρόχο (46' Γιανγκ), Τζόουνς, Μπαγί, Φελαϊνί, Μάτα, Πογκμπά, Φρεντ (57' Ράσφορντ), Αντρέας, Περέιρα, Λουκάκου (69' Λίνγκαρντ).

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα