Ζοάο Φέλιξ: «Περιμένουμε μια ΑΕΚ όπως και στο πρώτο παιχνίδι»

Gazzetta team
Ζοάο Φέλιξ: «Περιμένουμε μια ΑΕΚ όπως και στο πρώτο παιχνίδι»

bet365

Ο Ζοάο Φέλιξ θεωρεί ότι η ΑΕΚ θα παρουσιαστεί στο Ντα Λουζ όπως και στον αγώνα του ΟΑΚΑ, επισημαίνοντας ότι η Μπενφίκα θα ψάξει τη νίκη παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο.

Το Predictor παίζει μπάλα και στο Champions League με έπαθλο €5000 μετρητά* κάθε αγωνιστική μέρα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Ζοάο Φέλιξ μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την ΑΕΚ υποστήριξε: «Περιμένουμε να παίξει η ΑΕΚ όπως στον πρώτο αγώνα. Μια ομάδα που παίζει πιο επιθετικά, μπορεί να μας δώσει τον έλεγχο του αγώνα, κάτι που μας αρέσει. Εμείς θα προσπαθήσουμε να έχουμε τα ηνία και στα κατάλληλα σημεία να σκοράρουμε για να πάρουμε τη νίκη. Θέλουμε να συνεχίσουμε τα καλά αποτελέσματα».

Όσον αφορά τη συνέχεια στο Europa League, πρόσθεσε: «Φυσικά και θέλαμε να προκριθούμε στο Champions League, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Τώρα θα συνεχίσουμε στο Europa League, όπου θέλουμε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή πορεία. Δεν είναι εύκολο να κατακτήσεις έναν ευρωπαϊκό τίτλο, αλλά θα ήθελα να το ζήσω με την Μπενφίκα».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα