Ο Μέσι συνεχίζει να «τρελαίνει» την στατιστική (vids)

Ο Μέσι συνεχίζει να «τρελαίνει» την στατιστική (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Μέσι συνεχίζει να «τρελαίνει» την στατιστική (vids)

bet365

Είναι ο πρώτος των πρώτων σε γκολ στο Champions League με μια ομάδα, ο απόλυτος σκόρερ της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης και εκείνος που... βάζει κάτω άλλους πέντε ιστορικούς παίκτες της Μπαρτσελόνα στ' αστέρια! Κυρίες και κύριοι, Λιονέλ Μέσι...

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Τσέλσι – ΠΑΟΚ! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η ιστορία συνεχίζει να γράφεται και θα γράφεται για χρόνια ακόμα με τον... εξωπραγματικό Αργεντινό.

Είχε γκολ, είχε και ασίστ και έστειλε τη Μπαρτσελόνα γι' ακόμα μια σεζόν στα νοκ-άουτ του Champions League μετά το 2-1 επί της Αϊντχόφεν στην Ολλανδία, το βράδυ της Τετάρτης.

Ο... μαγικός ηγέτης των «μπλαουγκράνα», κατάφερε να ξεπεράσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο κομμάτι των γκολ με μια ομάδα στην κορυφαία διοργάνωση και είναι αυτή τη στιγμή ο πρώτος των πρώτων με τα 106 τέρματα που έχει πετύχει στην καριέρα του με τον καταλανικό σύλλογο.

Την ίδια στιγμή, ο Λιονέλ Μέσι συνεχίζει απτόητος όσον αφορά το κομμάτι των τερμάτων στα γκρουπ, έχοντας τα περισσότερα (66) σε ισάριθμες αναμετρήσεις που έχει αγωνιστεί μαζί και με αυτή της βραδιάς της Τετάρτης, ενώ, το σύνολο των 106 τερμάτων είναι μεγαλύτερο από αυτό που είχαν πετύχει συνολικά άλλοι πέντε άσοι του παρελθόντος της Μπαρτσελόνα στον κορυφαίο ευρωπαϊκό θεσμό συλλόγων!

Ο Ριβάλντο είχε μετρήσει 22 γκολ, ο Νεϊμάρ σταμάτησε στα 21, ο Πάτρικ Κλάιφερτ είχε 20 γκολ και οι Λουίς Σουάρες και Λουίς Ενρίκε από 19.

Όλοι αυτοί μαζί, φτάνουν στα 101 τέρματα, βλέποντας... με τα κιάλια πλέον τα επιτεύγματα του ποδοσφαιριστή αυτού που σε κάνει κάθε φορά να σκέφτεσαι ότι δεν είναι από τον πλανήτη Γη...

Δείτε το τελευταίο του γκολ απέναντι στην Αϊντχόφεν:

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα