Τσιτσιπάς (μάκρο) για πρωτιά, Τότεναμ για να ελπίζει!

Book-nomikarios Book-nomikarios
Τσιτσιπάς (μάκρο) για πρωτιά, Τότεναμ για να ελπίζει!

bet365

Πέρασε καιρός από το άνετο over 2.5 goals στην υψηλότατη ιστορικά τιμή της τελευταίας 10ετίας στο Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μ., ο Book-nomikarios επιστρέφει με 2 σημεία, το 1 μακροπρόθεσμο !
@@@ Οι κανονισμοί του Next Gen ATP Finals:
- Best of five σετ (στα 3 νικηφόρα)
- Τα σετ κρίνονται στα 4 κερδισμένα games.
- Αν το σκορ σ' ένα σετ είναι 3-3, παίζεται tie-break.
- No-ad scoring, αν ένα game πάει στο 40-40, ο επόμενος πόντος θα καθορίσει ποιος θα το πάρει.
- Δεν υπάρχει let, αν η μπάλα έχει επαφή με το φιλέ αλλά προσγειωθεί εντός ορίων θα συνεχιστεί κανονικά ο πόντος
- Οι αγώνες ξεκινούν 5 λεπτά μετά την είσοδο του 2ου παίκτη στο γήπεδο
- Χρονόμετρο 25 δευτερολέπτων πριν από κάθε σερβίς
- Ο κάθε παίκτης δικαιούται έως και ένα ιατρικό τάιμ άουτ
- Οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιούν ενδοεπικοινωνία με τους προπονητές τους, σε περιορισμένο βαθμό
- Το κοινό μπορεί να μετακινείται κατά τη διάρκεια των αγώνων, αλλά όχι όσοι κάθονται πίσω από τις baseline.
Ο Τσιτσιπάς πάει να κατακτήσει το Next Gen ATP, είναι καλύτερος αυτών. Οι κανονισμοί τον εξυπηρετούν ! Ο Τιαφόε έχει καλύτερο σερβίς, αλλά είναι νευρικός και χάνει την αυτοσυγκέντρωσή του, ενώ ο Ντε Μινόρ παραχωρεί άνετα μπρέικ πόιντς και με τους νέους κανονισμούς θα δέχεται μπρέικ πιο εύκολα. Το ίδιο και ο Ρούμπλεφ. Μόνο ο Φριτζ αν βρεθεί σε καλή ημέρα στο σέρβις γκέιμ του, μπορεί να κάνει ζημιά. Μιλάμε για 3.00 απόδοση, όμως, όχι για 1.36 εδώ. Αξίζει το ρίσκο για την κατάκτηση.
ATP NEXT GEN MΙΛΑΝΟ : ΝΙΚΗΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ -> TΣΙΤΣΙΠΑΣ (3.00)

@@@ Η Τότεναμ απογοητεύει στο τσάμπιονς λιγκ και δεν έχει περιθώρια γκέλας αν θέλει να προκριθεί στην επόμενη φάση, ενώ παράλληλα σε περίπτωση μη νίκης μπλέκει άσχημα ακόμα και για το σενάριο της 3ης θέσης που οδηγεί στη europa league. Έχει προβλήματα πάντως καθώς ο πορτιέρε Lloris (7/0) είναι τιμωρημένος, ενώ οι Vertonghen (στόπερ, 7/1), Rose (αριστερός μπακ, 6/0), Wanyama (χαφ, 3/0), Dier (χαφ, 9/1), Dembélé (χαφ, 10/0) είναι τραυματίες. Φουνταριστός ο Κέιν, με Ντέλε Άλι, Έρικσεν, Λούκας Μόουρα πίσω του, Γουίνκς και Σισοκό στα χαφ, Ντέιβις και Τριπιερ τα 2 πλάγια μπακ και στόπερ οι Αλντερβάιρελντ και Σάντσεζ. Κάτω από τα δοκάρια πιθανότατα θα παίξει ο Αργεντίνος Gazzaniga αντί του βετεράνου Ολλανδού Vorm. Δυνατή 11άδα παρά τις απουσίες της έχει η Τότεναμ, οι Λαμέλα και Σον για τον πάγκο αν στραβώσει κάτι είναι μια χαρά επιθετικές λύσεις, το θέμα είναι ποιά ομάδα θα κάνει τα λιγότερα αμυντικά λάθη. Η Αϊντχόφεν, πάντως και ειδικά εκτός έδρας φέτος δέχεται πολλές φάσεις απ' τους αντιπάλους της.
UEFA CHAMPIONS LEAGUE : TOTENAM - ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ -> 1 (1.36)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Book-nomikarios
Book-nomikarios

Ο Κωνσταντίνος Καρύδης… βαπτίστηκε «Book-nomikarios» το έτος 1999, όντας τότε φοιτητής στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών, όπου συμμετείχε σε στοιχηματικά φόρουμ εκείνης της εποχής με το εν λόγω ψευδώνυμο και... έδινε τον αριθμό FAX του τμήματος της Σχολής για να στείλουν το κουπόνι της εβδομάδας από την Κύπρο, λέγοντας στη Γραμματεία ότι «είναι κάτι σελίδες από σπάνια ακαδημαϊκά συγγράμματα που δεν ευκαιρώ να τα αγοράσω στην Ελλάδα»!

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2000 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.bwm.gr (Bet With Me - You' ll Never Bet Alone), που υφίσταται ως σήμερα. Είναι το πρώτο συνδρομητικό site προτάσεων στοιχηματισμού στην Ελλάδα, η ιστορικότερη ενεργή στοιχηματική ιστοσελίδα της χώρας.

Ειδικεύεται σε στοιχηματικές προτάσεις και αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις.

Αριστερόχειρας στο μπάσκετ, αριστεροπόδαρος στο ποδόσφαιρο, δεξιόχειρας στο τένις, δεξιόχειρας στο γραπτό!

Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με όλα τα είδη Μ.Μ.Ε (Τύπος, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο).