Απίστευτο: Ο Φαν Ντάικ έπιασε μεγαλύτερη ταχύτητα απ' τον Μπαπέ! (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Απίστευτο: Ο Φαν Ντάικ έπιασε μεγαλύτερη ταχύτητα απ' τον Μπαπέ! (pic)

bet365

Το ματς της περασμένης Τρίτης με την Παρί στο «Άνφιλντ», πρέπει να του το δώσουν σε... συλλεκτική έκδοση DVD! Ο Φαν Ντάικ κατάφερε να καταγράψει σπριντ ταχύτερο και από αυτά του Κίλιαν Μπαπέ!

Σασουόλο - Εμπολι με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η Λίβερπουλ πήρε τεράστια νίκη με το τελικό 3-2 επί της Παρί, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League, με τον Φιρμίνο να λυτρώνει την ομάδα του Κλοπ στις καθυστερήσεις, ωστόσο, μεγάλο παιχνίδι έκανε και ο Φαν Ντάικ στα μετόπισθεν με τις βοήθειες των Γκόμες, Ρόμπερτσον και Αλεξάντερ Άρνολντ.

Όπως προέκυψε από τις επίσημες μετρήσεις των επιδόσεων των παικτών που αγωνίστηκαν στο ματς το βράδυ της Τρίτης, ο Φαν Ντάικ έκανε σπριντ το οποίο ήταν το ταχύτερο όλων! Ούτε καν ο Κίλιαν Μπαπέ δεν κατάφερε να τον ξεπεράσει, που φημίζεται πως όταν αρχίσει να τρέχει, απλά ανταγωνίζεται τον άνεμο!

Ο Ολλανδός αμυντικός των «κόκκινων» έπιασε ταχύτητα 32,4 χλμ./ώρα στην αναμέτρηση με τους Παριζιάνους, τη στιγμή που το καλύτερο σπριντ του Γάλλου στράικερ και Πρωταθλητή Κόσμου, ήταν στα 32 χλμ./ώρα.

Στα 31,7χλμ./ώρα κινήθηκε ο Νεϊμάρ στον αγωνιστικό χώρο του «Άνφιλντ», ενώ, οι Μανέ και Σαλάχ ήταν στα ίσια, με 30,4 χλμ./ώρα.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα