Λουίς Ενρίκε για την σχέση του με τον Μπαπέ: «Αυτό που πουλάει είναι να πετάς σκ@τ@ και να προκαλείς προβλήματα»

Λουίς Ενρίκε για την σχέση του με τον Μπαπέ: «Αυτό που πουλάει είναι να πετάς σκ@τ@ και να προκαλείς προβλήματα»

Newsroom
Ενρίκε Μπαπέ

bet365

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λουίς Ενρίκε, επιβεβαίωσε ότι ο Κιλιάν Μπαπέ δεν θα βρίσκεται στην Παρί την επόμενη σεζόν και μίλησε με σαφή εκνευρισμό για τα όσα λέγονται για τη μεταξύ τους σχέση.

Ο Λουίς Ενρίκε, χαρούμενος και ικανοποιημένος μετά τη νίκη και την πρόκριση της Παρί Σεν Ζερμέν στα προημιτελικά του Champions League ανέλυσε τη νίκη της ομάδας του επί της Ρεάλ Σοσιεδάδ τόσο στα μικρόφωνα του Movistar όσο και αργότερα στην αίθουσα Τύπου. Φυσικά οι ερωτήσεις για τον Κιλιάν Μπαπέ είχαν την τιμητική τους.

Μετά τη λήξη του ματς ο έμπειρος τεχνικός μίλησε ανοιχτά στην κάμερα για τη φυγή του Γάλλου σταρ: «Προφανώς το άμεσο μέλλον του Κιλιάν Μπαπέ δεν θα είναι εδώ, οπότε θα πρέπει να δοκιμάσουμε την τακτική με άλλους παίκτες».

«Χωρίς αμφιβολία, ξέραμε τη δυσκολία του αντιπάλου, τι καλή ομάδα είναι η Ρεάλ Σοσιεδάδ και μας το έδειξαν στο Παρίσι στο πρώτο ημίχρονο. Κερδίσαμε το παιχνίδι, που ήταν ο στόχος μας», σχολίασε σχετικά με το παιχνίδι κόντρα στους Βάσκους.

«Ο Μπαπέ βάζει 50 γκολ και 25 ασίστ με οποιονδήποτε προπονητή»

Σχετικά με το αν έχει αποδείξει ο Μπαπέ ότι είναι ο καλύτερος, τόνισε: «Πιστεύεις ότι ο Μπαπέ πρέπει να το αποδείξει αυτό στα 25 του; Βάζει 50 γκολ και 25 ασίστ με οποιονδήποτε προπονητή. Για μένα είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο στο τελευταίο τρίτο, ασταμάτητος. Σήμερα έπαιξε και λίγο όταν η αγωνιστική κατάσταση απαιτούσε να κρατάει την μπάλα και να επιτίθεται στο βάθος».

Αναφορικά με την μεταξύ τους σχέση και το αν ο Μπαπέ έχει δηλώσει ότι δεν έχει κανενά πρόβλημα μαζί του: «Προφανώς, αλλά ξέρετε ότι αυτό που πουλάει είναι να πετάς σκ@τ@ και να προκαλείς προβλήματα. Η αλήθεια; Ποιος νοιάζεται για την αλήθεια; Δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανέναν παίκτη».

Όσον αφορά στην απόδοση του Γάλλου σταρ: «Ο Κιλιάν δεν χρειάζεται να τον διαχειριστώ, τα καταφέρνει μόνος του. Σήμερα ίσως ήταν πιο σταθερός στην αριστερή πτέρυγα από ό,τι συνήθως, επειδή η ομάδα ενδιαφερόταν για αυτόν και επειδή θέλαμε αφήστε τον ελεύθερο στο τελευταίο τρίτο, όπου είναι θανατηφόρος».

Για την ομάδα τόνισε: «Κανείς δεν μας κερδίζει σε ένα πράγμα, το έχω ήδη πει, με ενθουσιασμό. Δεν μπορεί να υπάρξει καμία από τις άλλες επτά ομάδες που να έχει περισσότερο ενθουσιασμό από την Παρί. Δεν έχουμε καμία πίεση, Δεν έχουμε κερδίσει κανένα Champions League, είναι σχεδόν καλύτερο να ρωτήσεις τις άλλες ομάδες αν θέλουν την PSG».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα