Μάντσεστερ Σίτι: Το φοβερό ταξίδι του 20χρονου Χάμιλτον - Από ballboy, σκόρερ στο Champions League (vid)

Μάντσεστερ Σίτι: Το φοβερό ταξίδι του 20χρονου Χάμιλτον - Από ballboy, σκόρερ στο Champions League (vid)

micah_hamilton_manchester_city

bet365

Από την ακαδημία, στη δική του λάμψη, ο Μάικα Χάμιλτον έκλεψε τις εντυπώσεις στο Champions League και έζησε μια στιγμή βγαλμένη από τις εφηβικές φαντασιώσεις του.

Πιθανότατα κάποτε έκλεισε τα μάτια του και είδε αυτή τη στιγμή. Ίσως πριν αρκετά χρόνια. Το σημαντικό πάντως ήταν πως κατάφερε να τη ζήσει. Ο Μάικα Χάμιλτον άρπαξε την πένα και έγραψε ο ίδιος το πιο ονειρικό σενάριο για το επαγγελματικό ντεμπούτο με τη Μάντσεστερ Σίτι!

Ο 20χρονος Άγγλος που βρίσκεται στα τμήματα των Σίτιζενς από όταν ήταν εννιά ετών, πήρε φανέλα βασικού και πραγματοποίησε την παρθενική του εμφάνιση με την ομάδα της ζωής του στη νίκη κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, φροντίζοντας μάλιστα να την καταστήσει ακόμα πιο αξέχαστη. Στο 19ο λεπτό της αναμέτρησης κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στο Champions League, ο Χάμιλτον με φοβερή προσπάθεια και σουτ σκόραρε το πρώτο τέρμα της... ενήλικης ποδοσφαιρικής του ζωής, γινόμενος μάλιστα ο πέμπτος νεότερος Άγγλος σκόρερ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Και οι Πολίτες δεν θα μπορούσαν παρά να γυρίσουν τον χρόνο πίσω, εκεί από όπου ξεκίνησαν όλα. Αφού έξι χρόνια πριν γίνει πρωταγωνιστής, ο Μάικα παρακολουθούσε τους ήρωές του από το πλάι ως ballboy και έπαιρνε... οδηγίες από τον νυν προπονητή του, τον Πεπ Γκουαρδιόλα. Από ballboy, σκόρερ στο Champions League στο ντεμπούτο του, ο Χάμιλτον μπορεί να ισχυρίζεται πως τα κατάφερε!

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα