Σεβίλλη: Έξαλλοι οπαδοί της στο αεροδρόμιο μετά τον αποκλεισμό - «Ράμος που@@@ας γιε, θα μας καταστρέψετε»! (vid)

Σεβίλλη: Έξαλλοι οπαδοί της στο αεροδρόμιο μετά τον αποκλεισμό - «Ράμος που@@@ας γιε, θα μας καταστρέψετε»! (vid)

sergio_ramos_sevilla

bet365

Η Σεβίλλη ηττήθηκε από τη Λανς και αποκλείστηκε πολύ νωρίς από την Ευρώπη, με τους οπαδούς της ομάδας να... περιμένουν την αποστολή στο αεροδρόμιο και να επιτίθενται λεκτικά στους παίκτες της.

Λίγους μήνες μετά την κατάκτηση του έβδομου Europa League, η καταδικαστική ήττα από τη Λανς σήμανε τον πρόωρο ευρωπαϊκό αποκλεισμό για τη Σεβίλλη. Οι Ανδαλουσιανοί διανύουν μια ακόμα εφιαλτική σεζόν (είναι 16η στη La Liga) και πλέον δεν θα έχουν καν το... μαξιλαράκι της αγαπημένης τους διοργάνωσης, αφού δεν μπόρεσαν να πάρουν ούτε την 3η θέση στον όμιλο του Champions League.

Αυτό φυσικά έχει απογοητεύσει πλήρως τους φίλους της ομάδας. Αρκετοί από αυτούς μάλιστα, βρέθηκαν στο αεροδρόμιο και περίμεναν την αποστολή να επιστρέψει από τη Γαλλία, προκειμένου να εκφράσουν τα παράπονά τους. Επιτέθηκαν λεκτικά προς τους ποδοσφαιριστές και κυρίως τον Σέρχιο Ράμος που... πρωταγωνίστησε στα υβριστικά τους συνθήματα.

«Σέρχιο Ράμος που@@@ας γιε. Είστε σκ@τ@ και θα καταστρέψετε τη Σεβίλλη», φώναζαν προς τους ποδοσφαιριστές των Ανδαλουσιανών όσο αυτοί κατευθύνονταν προς το πούλμαν της ομάδας.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα