Ο ασταμάτητος Μπέλινγκχαμ και το κοινό ρεκόρ με τον Καρεμπέ

Ο ασταμάτητος Μπέλινγκχαμ και το κοινό ρεκόρ με τον Καρεμπέ

Ανδρέας Σουλάι
bellingham

bet365

Ένα κοινό ρεκόρ στο Champions League κατέχουν από το βράδυ της Τρίτης οι Τζουντ και Κριστιάν Καρεμπέ. Ασταμάτητος και on fire ο Άγγλος χαφ εν όψει «clasico»!

Είναι ασταμάτητος. Είναι ανίκητος. Είναι ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ. Ο Άγγλος χαφ έδωσε μια ακόμη παράσταση στην Πορτογαλία, απέναντι στην Μπράγκα. Όπως κάνει από το ξεκίνημα της σεζόν και από το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο 20χρονος μοιάζει να έχει μεταμορφωθεί σε ένα «τέρας». Δείχνει πιο ώριμος, πιο ικανός, πιο αποτελεσματικός. Το πιο σημαντικό, δείχνει να είναι γεννημένος «Galactico», καθώς οι εμφανίσεις του, τα στατιστικά του, οι αριθμοί του και η αύρα που βγάζει σε αυτό το πρώτο του διάστημα στην ισπανική πρωτεύουσα, αποδεικνύουν ότι ο Μπέλινγκχαμ είναι τη δεδομένη στιγμή ένας εκ των κορυφαίων του πλανήτη.

Unstoppable Jude

Έντεκα είναι τα γκολ που έχει φτάσει στα τέλη του Οκτώβρη ο Άγγλος μεσοεπιθετικός. Μπορεί το γκολ να μην ήταν το δυνατό του σημείο στο πέρασμα του από την Ντόρτμουντ, ωστόσο ο Μπέλινγκχαμ μοιάζει να έχει «ξεκλειδώσει» ένα νέο στοιχείο στο παιχνίδι του, με το οποίο πηγαίνει σε άλλες εντελώς διαστάσεις.

Σε 12 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ο 20χρονος, έχει καταφέρει να σκοράρει έντεκα γκολ και να «φτιάξει» άλλα τρία για τους συμπαίκτες του. Πρώτος σκόρερ στην La Liga με 8 γκολ. Πρώτος σκόρερ και στο Champions League, με τρία γκολ.

Ένας εκτελεστής που ήρθε από το πουθενά. Σίγουρα, το άλλο επίπεδο συμπαικτών που έχει πλέον στη Μαδρίτη έχουν «παίξει» μεγάλο ρόλο σε αυτό το διάστημα προσαρμογής του, με τον Μπέλινγκχαμ να δείχνει ότι δεν... μασάει ούτε από νέα ξεκινήματα, ούτε από τίποτα.

Το κοινό ρεκόρ με τον Καρεμπέ

Πώς μπορούν να μπουν στην ίδια πρόταση το όνομα του Τζουντ Μπέλινγκχαμ με αυτό του Κριστιάν Καρεμπέ. Ο στρατηγικός σύμβουλος και πρεσβευτής του Ολυμπιακού, έγραψε τη δική του ιστορία με τη Βασίλισσα στο παρελθόν, κατακτώντας το Champions League δύο φορές.

Ο άλλοτε άσος των Πειραιωτών και της Ρεάλ, ήταν ο μοναδικός ποδοσφαιριστής στην ιστορία του ισπανικού συλλόγου, που είχε καταφέρει να σκοράρει και στα τρία πρώτα του παιχνίδια με τους Μαδριλένους στο Champions League. Μέχρι χθες. Από το βράδυ της Τρίτης, ο Μπέλινγκχαμ βρίσκεται επίσης στη συγκεκριμένη λίστα, δίπλα στον Γάλλο. Ούτε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ούτε ο Καρίμ Μπενζεμά, ούτε κάποιος άλλος. Μόνο ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ κατάφερε να «πιάσει» τον Καρεμπέ!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα