ΑΕΚ: Η έκσταση της πρόκρισης, η αποθέωση σε Βίντα και ο ύμνος να δονεί τη Νέα Φιλαδέλφεια (vid)

ΑΕΚ: Η έκσταση της πρόκρισης, η αποθέωση σε Βίντα και ο ύμνος να δονεί τη Νέα Φιλαδέλφεια (vid)

Δημήτρης Βέργος
Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν την πρόκριση

bet365

Οι παίκτες της ΑΕΚ και ο Ματίας Αλμέιδα πανηγύρισαν με πάθος την πρόκριση επί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ στο φινάλε της αναμέτρησης, με ολόκληρη την OPAP Arena να τραγουδάει τον ύμνο της ΑΕΚ και τον Ντομαγκόι Βίντα να εισπράττει το standing ovation.

Έξαλλοι ήταν οι πανηγυρισμοί των παικτών της ΑΕΚ, του Ματίας Αλμέιδα και όλων των ανθρώπων της Ένωσης μετά την ανεπανάληπτη πρόκριση επί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ στις καθυστερήσεις το βράδυ του Σαββάτου στην OPAP Arena.

Οι Αραούχο και Βίντα στο φινάλε οδήγησαν την ΑΕΚ σε ένα συγκλονιστικό come back με τους κιτρινόμαυρους να κλείνουν μια θέση στα play-offs του Champions League και να το γιορτάζουν με την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα.

Την ίδια στιγμή οι εκστασιασμένοι οπαδοί της ΑΕΚ που γέμισαν την OPAP Arena τραγουδούσαν τον ύμνο της Ένωσης και αποθέωναν τον Αλμέιδα και τους παίκτες του που συνεχίζουν τη μάχη της εισόδου στα αστέρια των ομίλων του Champions League.

Ξεχωριστή φυσικά ήταν η αποθέωση για τον Ντομαγκόι Βίντα, όταν ο 34χρονος Κροάτης στόπερ κατευθύνθηκε προς το πέταλο ακούγοντας ρυθμικά το όνομά του σε ένα ιδιαίτερο standing ovation για τον ίδιο μετά το γκολ... buzzer beater που έδωσε την πρόκριση στην ΑΕΚ στο δέκατο λεπτό των καθυστερήσεων.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα