ΑΕΚ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ: Επιστροφή Γκατσίνοβιτς και όλοι μέσα για την πρόκριση

Δημήτρης Βέργος
Ο Γκατσίνοβιτς στην προπόνηση της ΑΕΚ

bet365

Η ΑΕΚ είναι πανέτοιμη για τη ρεβάνς με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ στην OPAP Arena στοχεύοντας να ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε στο Μάξιμιρ για την πρόκριση στα play-offs του Champions League. Όλοι διαθέσιμοι για τον Ματίας Αλμέιδα με τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς να επανέρχεται στην αποστολή.

Η νίκη με ανατροπή στο Ζάγκρεμπ το βράδυ της Τρίτης έβαλε την ΑΕΚ σε θέση οδηγού για την πρόκριση στα play-offs του Champions League. Η Ένωση καλείται να υπερασπιστεί αυτό το 2-1 του «Μάξιμιρ» το βράδυ του Σαββάτου (19/8, 21:45) στην OPAP Arena έχοντας στο μυαλό της ότι είναι σαν να ξεκινάει από την αρχή καθώς δεν επιτρέπεται καμία απολύτως χαλάρωση, όπως τόνισε ο Ματίας Αλμέιδα στην απογευματινή συνέντευξη Τύπου.

Ο στόχος της εισόδου στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης είναι μεγάλος, όπως ανέφερε ο Λιβάι Γκαρσία, και το πρώτο βήμα πρέπει να γίνει αύριο για τους κιτρινόμαυρους. Να παρουσιαστούν όπως πρέπει στη ρεβάνς με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ και έπειτα να κοιτάξουν την Αντβέρπ, το τελευταίο εμπόδιο πριν τα αστέρια.

Η OPAP Arena αναμένεται να είναι κατάμεστη, με την ΑΕΚ να επαναλαμβάνει με νέα ανακοίνωσή της ότι άπαντες θα πρέπει να συμπεριφερθούν σωστά προκειμένου να προστατέψουν την ομάδα και να τιμήσουν τη μνήμη του Μιχάλη, η οικογένεια του οποίου θα βρίσκεται στις εξέδρες μετά από πρόσκληση της ΑΕΚ.

Την ίδια στιγμή ο Ματίας Αλμέιδα δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα καθώς και ο Γκατσίνοβιτς τέθηκε στη διάθεσή του και επέστρεψε στην αποστολή που ανακοινώθηκε μετά την τελευταία προπόνηση στα Σπάτα. Εκτός έμεινε φυσικά ο Πόνσε που δεν είχε δηλωθεί στη λίστα για τα ματς με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ (λογικά θα προστεθεί στη νέα ευρωπαϊκή λίστα που θα σταλεί την Κυριακή).

Ο Αργεντινός τεχνικός αναμένεται να βασιστεί κυρίως στα πρόσωπα που συνέθεσαν την ενδεκάδα του πρώτου ματς στο Ζάγκρεμπ, όμως μίλησε και για κάποιες αλλαγές στο πλαίσιο του rotation λόγω των συνεχόμενων ευρωπαϊκών αγώνων. Η λογική λέει πως αν αυτές γίνουν, θα αφορούν μια με δυο περιπτώσεις, με τον «Πελάδο» να τονίζει ότι ο ανταγωνισμός είναι πλέον μεγάλος στο ομολογουμένως βαθύ ρόστερ που διαθέτει.

Η αποστολή της ΑΕΚ για τη ρεβάνς με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον, Μαχαίρας, Πισάρο.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα