Γαλλικά ΜΜΕ για τον αποκλεισμό της Μαρσέιγ: «Απογοήτευση, χτύπημα με βαριοπούλα»

Νίκος Κικίδης
ΠΑΟ

bet365

Βαρύς έπεσε ο αποκλεισμός της Μαρσέιγ από το Champions League για τα γαλλικά ΜΜΕ, τα οποία κάνουν λόγο για μια βραδιά απογοήτευσης.

Μπορεί να κρατούσε την πρόκριση στα χέρια της μέχρι τις καθυστερήσεις του αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό, όμως το τέλος της βραδιάς βρήκε το «Βελοντρόμ» να αποδοκιμάζει...

Σε ένα θρίλερ μέχρι τελευταίας στιγμής άλλωστε η Μαρσέιγ αποκλείστηκε από τα προκριματικά του Champions League μέσω της ρώσικης ρουλέτας, με τα γαλλικά ΜΜΕ να μην μπορούν να δεχθούν τί συνέβη.

«Χτύπημα με βαριοπούλα» ήταν ο χαρακτηριστικός τίτλος που επέλεξε η «Phoceen», ενώ την ίδια στιγμή η μεγαλύτερη εφημερίδα της Μασσαλίας, La Provence, υμνεί την απόδοση των Ομπαμεγιάνγκ και Λόντι που προσπάθησαν... μάταια με τίτλο «Ηρωικοί για το τίποτα».

Πιο κυνικές αποδείχθηκαν οι «L΄Equipe» και «RMC» που στάθηκαν σε μια βραδιά που ποτίστηκε με πίκρα και απογοήτευση μετά τον αποκλεισμό της Μαρσέιγ και τον υποβιβασμό της στο Europa League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα