Προκριματικά Champions League: Στα play-off η Ράκοβ των Σβάρνα - Πανανικολάου, απέκλεισε τον Άρη Λεμεσού

Νίκος Κικίδης
Ράκοβ

bet365

Η Ράκοβ των Ελλήνων πήρε τη νίκη με 1-0 στην Κύπρο, έκανε το 2Χ2 απέναντι στον Άρη Λεμεσού και προκρίθηκε στα play-off του Champions League. Πρόκριση και για τη Μακάμπι Χάιφα.

Η Ράκοβ ολοκλήρωσε τη δουλειά στη ρεβάνς της Κύπρου απέναντι στον Άρη Λεμεσού και με τη νίκη 1-0 σφράγισε την πρόκριση στα play-off του Champions League. Με τους Σβάρνα - Παπανικολάου να ξεκινούν στο βασικό σχήμα και με «προστασία» τη νίκη με 2-1 στο πρώτο ματς, οι Πολωνοί έκαναν το 2Χ2 στην Κύπρο και φτάνουν με... φόρα στα play-off. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Τούντορ στο 49΄σφραγίζοντας το διπλό για την ομάδα του.

Πρόκριση πανηγύρισε και η Μακάμπι Χάιφα, η οποία επικράτησε 3-1 της Σλόβαν Μπρατισλάβας του Κυριάκου Σαββίδη και πέρασε στον επόμενο γύρο. Οι Πιερό και Σαμπά έβαλαν τις βάσεις στο πρώτο μέρος για το 2-0, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 με τον Τόλιτς, αλλά ο Νταβίντ σφράγισε τη δεύτερη νίκη των Ισραηλινών στο «ζευγάρωμα» για να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα