ΑΕΚ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ: O Ιβάνουσετς δεν θα παίξει στη ρεβάνς στη Νέα Φιλαδέλφεια

Βασίλης Μπαλατσός
Ιβάνουσετς

bet365

Σύμφωνα με την «Telegraaf» ο Λούκα Ιβάνουσετς θα παίξει το τελευταίο του ματς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΚ για τον Γ' προκριματικό γύρο του Champions League.

Η συμφωνία της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με την Φέγενορντ ήταν ο Λούκα Ιβάνουσετς να παίξει το τελευταίο του ματς με τους Κροάτες τον Δεκαπενταύγουστο και φαίνεται πως η αναβολή του πρώτου ματς με την ΑΕΚ για τον Γ' προκριματικό γύρο του Champions League δεν αλλάζει τα δεδομένα. Σύμφωνα με την «Telegraaf» της Ολλανδίας ο 24χρονος θα αγωνιστεί μόνο στο παιχνίδι του Μάξιμιρ, στη συνέχεια θα μετακομίσει στην πρωταθλήτρια της Eredivisie και συνεπώς δεν θα αγωνιστεί στη ρεβάνς της Νέας Φιλαδέλφειας.

Οι δυο πλευρές τα έχουν βρει για την μεταγραφή με ένα ποσό κοντά στα εννέα εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο παίκτης έχει συμφωνήσει ήδη για τετραετές συμβόλαιο. Ο διεθνής Κροάτης μεσοεπιθετικός αναμένεται να κάνει ντεμπούτο με την Φέγενορντ την επόμενη Κυριακή (20/8) κόντα στη Σπάρτα Ρότερνταμ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα