Παναθηναϊκός: Το ΟΑΚΑ αλλάζει μορφή, στην τελική ευθεία οι εργασίες (vid)

Παναθηναϊκός: Το ΟΑΚΑ αλλάζει μορφή, στην τελική ευθεία οι εργασίες (vid)

Συνεχίζονται οι εργασίες στο ΟΑΚΑ για τα ματς του Παναθηναϊκού

bet365

Στην τελική ευθεία έχει μπει το «ρεκτιφιέ» στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ ενόψει των ευρωπαϊκών αγώνων του Παναθηναϊκού, με την πράσινη ΠΑΕ να ανεβάζει βίντεο από την πορεία των εργασιών.

Το παιχνίδι κόντρα στη Μαρσέιγ ήταν και το τελευταίο που δίνει φέτος ο Παναθηναϊκός για ευρωπαϊκή διοργάνωση, αφού θα συνεχίσει το ταξίδι του αποκλειστικά στο ΟΑΚΑ.

Οι Πράσινοι γι' αυτό τον λόγο έχουν βάλει ήδη μπροστά το project της ριζικής αλλαγής του αγωνιστικού χώρου, με τις εργασίες να βρίσκονται πια στην τελική ευθεία ώστε όλα να είναι έτοιμα ακόμα και για την πιθανή παρουσία του Τριφυλλιού στα play-offs του Champions League (αν περάσει τη Μαρσέιγ).

Το σύστημα που υιοθετήθηκε ονομάζεται «lay and play» και τις τελευταίες δύο ημέρες πραγματοποιήθηκαν όλες οι προγραμματισμένες ενέργειες, από την αφαίρεση του παλιού χλοοτάπητα ως την τοποθέτηση ενός εξελιγμένου αποστραγγιστικού μηχανισμού, απαραίτητου για την υποστήριξη του ολοκαίνουριου χλοοτάπητα που έχει έρθει από την Ιταλία.

Το έργο αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί ως τις 15 Αυγούστου και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανέβασε βίντεο στο YouTube με την πορεία των εργασιών:

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα