Η Ευρώπη στα πόδια τους: Τόσο πληρώνουν οι προκρίσεις Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και Άρη!

Newsroom
Gazzetta
Μοναδική ευκαιρία για τις ελληνικές ομάδες ύστερα από τα όσα έβγαλε η κλήρωση στα προκριματικά του Champions League και του Conference League.

Ο Παναθηναϊκός στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League θα αντιμετωπίσει την ουκρανική Ντνίπρο. Πρόκειται για την ομάδα που τερμάτισε στη 2η θέση πίσω από την πρωταθλήτρια Σαχτάρ και όπως είναι λογικό την τελευταία σεζόν λειτουργεί με φόντο και τα προβλήματα που έχει φέρει ο πόλεμος με τη Ρωσία.

Η έδρα της είναι στον… αέρα, ενώ το ρόστερ της έχει αποδυναμωθεί σε σχέση με τα περασμένα χρόνια. Στο «Τριφύλλι» γνωρίζουν ότι η πρόκριση θα επαναφέρει την ομάδα στον ευρωπαϊκό χάρτη και θα φέρει χρήμα στα ταμεία. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες του πέρσι… έπαθαν με τη Σλάβια Πράγας και θέλουν να αποδείξουν ότι… έμαθαν. Γι αυτό το λόγο προετοιμάζουν κατάλληλα την ομάδα για να εμφανιστεί πανέτοιμη κόντρα στους Ουκρανούς.

Η νίκη του Παναθηναϊκού στο πρώτο παιχνίδι που θα γίνει σε ουδέτερη έδρα κοστολογείται στο 3.35, ενώ την απόδοση για πρόκριση του «τριφυλλιού» την βρίσκουμε στο 1.70!

Ο ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα παίξει το πρώτο ματς στην έδρα του και απέναντι σε μια ομάδα που πέρυσι ήταν αρνητική πρωταγωνίστρια στο Ισραήλ είναι ικανός να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση από την πρώτη μονομαχία. Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι φαβορί σε απόδοση 1.52 για τη νίκη στην Τούμπα και μια νίκη με μηδέν παθητικό (1-0, 2-0, 3-0) κοστολογείται στο 2.40!

Ο Άρης στον 2ο προκριματικό γύρο θα περιμένει είτε την Αραράτ (Αρμενία) ή την Εγνατία (Αλβανία). Οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης δεν έχουν να φοβηθούν καμία από τις δύο ομάδες, όμως τους περιμένουν ακόμη δύο γύροι για να φτάσουν στη συμμετοχή τους στους ομίλους της διοργάνωσης. Σε απόδοση 4.00 να καταφέρει ο Άρης να μπει στους ομίλους του Conference League.

Τέλος, ανάμεσα στις προσφερόμενες αγορές των αγώνων των ελληνικών ομάδων, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα