Γκενκ ή Ντνίπρο στον δρόμο του Παναθηναϊκού για το Champions League

Ολοκληρώθηκε η αγωνιστική δράση και στο Βέλγιο όπου η Γκενκ θα έχει 50% πιθανότητες να βρεθεί απέναντι στον Παναθηναϊκό για τον 2ο προκριματικό του Champions League.

Νωρίτερα ο Παναθηναϊκός έμαθε τον έναν από τους δύο πιθανούς αντιπάλους του καθώς η Ντνίπρο της Ουκρανίας τερμάτισε 2η και μπήκε στην κληρωτίδα του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League.

Ωστόσο, με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και στο Βέλγιο, οι «πράσινοι» έμαθαν ποιες ομάδες θα βρίσκονται στα «μπαλάκια» της κλήρωσης στις 21 Ιουνίου.

Ντνίπρο: Το προφίλ της μίας από τις δύο πιθανές αντιπάλους του Παναθηναϊκού

Μαζί με την Ντνίπρο, στους ισχυρούς θα είναι και η Γκενκ η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 κόντρα στην Αντβέρπ και τερμάτισε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά το... θρίλερ στην τελευταία αγωνιστική, όταν η Ουνιόν Σεντ-Ζιλουάζ κρατούσε το πρωτάθλημα στα χέρια της, ωστόσο η Μπριζ έκανε την ανατροπή (3-1) και την έστειλε στην... 3η θέση, χαρίζοντας τον τίτλο στην Αντβέρπ.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός έχει 50% πιθανότητες να κληρωθεί με μία από αυτές τις δύο ομάδες. Να θυμίσουμε πως τα παιχνίδια θα είναι 25-26 Ιουλίου τα πρώτα και 1-2 Αυγούστου η ρεβάνς.

Από εκεί και πέρα θυμίζουμε πως οι συγκεκριμένες ομάδες αποτελούν πιθανές αντιπάλους και για τον Ολυμπιακό καθώς ο ηττημένος από το ζευγάρι που θα κληρωθεί με την Σερβέτ, θα βρεθεί στην κληρωτίδα του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League (24/07) όπου θα είναι οι Πειραιώτες.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image