Αλέγκρι μετά τον αποκλεισμό της Γιουβέντους από τους ομίλους του Champions League: «Δεν είναι αποτυχία»

Αλέγκρι μετά τον αποκλεισμό της Γιουβέντους από τους ομίλους του Champions League: «Δεν είναι αποτυχία»

bet365

Η Γιουβέντους αποκλείστηκε από τους ομίλους του Champions League μετά από εννέα χρόνια, κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης, αλλά ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δήλωσε πως αυτό δεν συνιστά αποτυχία για τους Μπιανκονέρι.

Από το κακό στο χειρότερο συνεχίζεται η φετινή σεζόν για τη Γιουβέντους, η οποία παραπαίει στο πρωτάθλημα (8η) και αποκλείστηκε από τους ομίλους του Champions League μετά από εννέα ολόκληρα χρόνια. Στο «do or die» παιχνίδι κόντρα στην Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, οι Μπιανκονέρι δέχθηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στον θεσμό τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο, βρέθηκαν να χάνουν με 4-1 μετά την ανάπαυλα και παρά την προσπάθεια ανατροπής (4-3) το τρένο των νοκ-άουτ χάθηκε οριστικά, ενώ αμφίβολη είναι και η πρόκριση της Γηραιάς Κυρίας στο Europa League.

Παρ' όλα αυτά, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι εμφανίστηκε για άλλη μια φορά ψύχραιμος και κάτι παραπάνω από αισιόδοξος ενόψει συνέχειας. Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στη Λισαβόνα, ο Ιταλός τεχνικός αρνήθηκε να χαρακτηρίσει τον αποκλεισμό ως αποτυχία και δήλωσε πως η ομάδα του θα στρέψει πλέον την προσοχή της αποκλειστικά στο πρωτάθλημα.

«Όχι, δεν είναι αποτυχία. Στο ποδόσφαιρο υπάρχει επίσης η ήττα, υπάρχουν βραδιές όπως αυτή. Πρέπει να μετατρέψουμε αυτόν τον αποκλεισμό σε νέα ευκαιρία από αύριο. Θα στρέψουμε όλη την προσοχή μας στο πρωτάθλημα, η σεζόν είναι μακριά», ανέφερε συγκεκριμένα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα