Kingbet: Τσάμπιονς Λιγκ σε δύο μέτωπα

Newsroom
Kingbet: Τσάμπιονς Λιγκ σε δύο μέτωπα
Σπουδαίες μάχες περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα στο Τσάμπιονς Λιγκ, τόσο στο ποδοσφαιρικό κουπόνι, όσο και στο μπασκετικό.

Ξεκίνημα από τον βασιλιά των σπορ και τον άσο στο Σάλτσμπουργκ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Με δύο ισοπαλίες έχουν μπει στον όμιλο οι γηπεδούχοι. Ξέρουν πολύ καλά πως για να έχουν ελπίδες πρόκρισης επιβάλλεται να κερδίσουν απόψε τους Κροάτες. Μην ξεχνάμε πως στον όμιλο υπάρχουν ακόμα η Μίλαν και η Τσέλσι. Οι Αυστριακοί μπαίνουν πάντα με ορμή στα εντός έδρας παιχνίδια τους και δημιουργούν πολλές ευκαιρίες. Μέσα σε αυτή παραμένουν αήττητοι εδώ και 39 επίσημα ματς. Δύσκολα η ασταθής άμυνα της Ντιναμό θα αντέξει στην πίεση. Στο 1.70 ο άσος είναι αποδεκτός.

Πρόωρος τελικός στον έκτο όμιλο το Λειψία - Σέλτικ. Πολύ περισσότερο για τους Γερμανούς που παραμένουν στο μηδέν και βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο. Είναι ξεκάθαρο πως η διακοπή τους έκανε καλό. Το έδειξαν στην Μπουνστεσλίγκα όπου επικράτησαν εύκολα με 4-0 της Μπόχουμ. Η Σέλτικ ως τώρα παρουσιάζει αρκετές αδυναμίες. Προσφάτως ηττήθηκε στο πρωτάθλημα από τη Σεντ Μίρεν με 2-0, ενώ ακολούθησε το αγχωτικό εντός έδρας 2-1 κόντρα στη Μάδεργουελ. Ο ένας βαθμός που έχει ως τώρα στον όμιλο ήρθε κόντρα στη Σαχτάρ με 1-1, σε ένα ματς που πιέστηκε αρκετά. Έχοντας δεχτεί επτά γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της δεν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στις υψηλές απαιτήσεις ενός τόσο οριακού αγώνα. Στο 1.55 παίζεται ο άσος.

Τέλος στο μπασκετικό Τσάμπιονς Λιγκ ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Ντιζόν και έχει ένα πολύ σοβαρό μειονέκτημα. Αυτό έχει να κάνει με τον ρυθμό. Ακόμα δεν έχει δώσει επίσημο ματς. Η Basket League δεν έχει ξεκινήσει και στα δύο φιλικά με την Καρδίτσα παρουσίασε πολλά σκαμπανεβάσματα. Οι Γάλλοι ήδη έχουν δώσει τρεις αγώνες στο πρωτάθλημά τους, μετρώντας δύο νίκες και μία ήττα στο καλάθι από την Γκραβελίν. Μάλιστα η μία νίκη τους ήρθε κόντρα στην ισχυρή Στρασμπούργκ με 100-92. Έχουν πολλές επιθετικές λύσεις και πριν από δύο χρόνια αντιμετώπισαν και πάλι τους Θεσσαλονικείς κερδίζοντάς τους μέσα-έξω. Με τις υπάρχουσες συνθήκες η νίκη τους έχει αξία στο 1.55.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα