Τραμπζονσπόρ: «Επίσκεψη» των οπαδών της στο ξενοδοχείο της Κοπεγχάγης με πυροτεχνήματα και συνθήματα (vids)

Newsroom
Τραμπζονσπόρ: «Επίσκεψη» των οπαδών της στο ξενοδοχείο της Κοπεγχάγης με πυροτεχνήματα και συνθήματα (vids)

bet365

Οι υποστηρικτές της Τράμπζονσπορ πήγαν τα ξημερώματα της Τετάρτης (24/8) μια... βόλτα από το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή της Κοπεγχάγης.

Η Τράμπζονσπορ υποδέχεται την Κοπεγχάγη του Ζέκα για τα playoffs του Champions League στην Τραπεζούντα απόψε (24/8, 22:00) -χωρίς τον Τάσος Μπακασέτα που αποκόμισε μυϊκό τραυματισμό στο ματς με την Αντάλιασπορ- και οι οπαδοί της επιφύλαξαν θερμό καλωσόρισμα στην αποστολή των Δανών.

Το βράδυ πριν από τον αγώνα, οι οπαδοί των Τούρκων πήγαν στο ξενοδοχείο όπου κοιμόντουσαν ήδη των φιλοξενούμενων κι έριξαν δεκάδες πυροτεχνήματα πυροτεχνήματα στη μία πλευρά του κτιρίου ενώ τραγουδούσαν συνθήματα από την άλλη.

Μάλιστα αρκετοί οδηγοί που βρέθηκαν στο σημείο εκείνη την στιγμή συμμετείχαν στην... υποδοχή.

Σύμφωνα με τους οπαδούς της Τράμπζονσπορ, επρόκειτο για εκδίκηση για το πρώτο παιχνίδι, όπου οι οπαδοί της Κοπεγχάγης ξύπνησαν τους παίκτες της δικής τους ομάδας.

Δείτε τα βίντεο:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα