Έπειτα από 24 μέρες, η Kingbet επιστρέφει στο Champions League

Newsroom
Το τρόπαιο του Champions League

bet365

Πριν από 24 μέρες το Champions League 2021-22 μας αποχαιρέτησε με τον τελικό του Παρισιού. Πριν από 24 μέρες, η Ρεάλ Μαδρίτης στέφθηκε για 14η φορά πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Πριν από 24 μέρες, η μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση πήγε διακοπές. Όχι όμως για πολύ. Σήμερα επιστρέφει με τον προκαταρκτικό γύρο, όπου τέσσερις πρωταθλήτριες μικρότερων και πιο αδύναμων ευρωπαϊκών χωρών μάχονται για μια θέση στον 1ο προκριματικό.

Τέσσερις ομάδες που δεν ελπίζουν σε παρουσία στον τελικό της Κωνσταντινούπολης, στις 10 Ιουνίου 2023. Δεν ελπίζουν καν σε πρόκριση στους ομίλους. Ελπίζουν μονάχα να εκμεταλλευτούν με τον καλύτερο τρόπο τα δεκαπέντε (ή μάλλον ενενήντα) λεπτά δημοσιότητας που τους αναλογούν.

Η Βίκινγκουρ του Ρέικιαβικ, πρωταθλήτρια Ισλανδίας έπειτα από 30 χρόνια (κι ενώ μεσολάβησαν έξι υποβιβασμοί άλλες τόσες άνοδοι), θα είναι η οικοδέσποινα του μίνι τουρνουά, που ξεκινά σήμερα. Στον ημιτελικό θα συναντήσει τη Λεβάντια Ταλίν, που επέστρεψε στην κορυφή του εσθονικού πρωταθλήματος έπειτα από μια επταετία. Στον άλλο ημιτελικό, από τον οποία θα προκύψει ο έτερος φιναλίστ για τον τελικό της Παρασκευής, κοντράρονται οι πρωταθλητές δύο ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων. Η Λα Φιορίτα από το Σαν Μαρίνο και η Ίντερ ντ’ Εσκάλδες από την Ανδόρα. Λογικά όλοι οι παίκτες πήραν άδεια από τις δουλειές τους για ένα μικρό καλοκαιρινό ταξιδάκι στην Ισλανδία.

Προγνωστικά Champions League

Στις 16:00 παίζουν Λα Φιορίτα-Ίντερ. Οι δύο ομάδες θα δώσουν τον δικό τους ημιτελικό, που για τους άμαθους παίκτες τους φαντάζει σαν τελικός Champions League. Όχι πως είναι όλοι άμαθοι. Η Ίντερ έχει αμυντικό δίδυμο με παραστάσεις: τον Ισπανό Χοσέ Ροδρίγκεθ, με καριέρα στις μικρές κατηγορίες της πατρίδας του και ένα γενναίο πέρασμα από τον Καραϊσκάκη το 2019, αλλά και τον Ιλντεφόνς Λίμα των 134 συμμετοχών και 11 γκολ με την εθνική Ανδόρρας. Κι αυτός ήρθε στην Ελλάδα, το 2001 για τον Ιωνικό, ενώ η χάρη του έχει φτάσει ακόμα στην Ιταλία, την Ελβετία, ακόμα και στο Μεξικό! Στην επίθεση δεσπόζει ο Βίκτορ Κασαντέους, πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ισπανίας Κ-19 το 2004.

Από πλευράς Λα Φιορίτα υπάρχει μόνο ένα αναγνωρίσιμο όνομα. Αυτό του Αντρέα Μπρίγκι. Αλλά και πάλι, τον αναγνωρίζεις μόνο γιατί είναι ο μικρός αδερφός του Ματέο, που πήρε τίτλους με Ρόμα και Γιουβέντους. Η διαφορά των δύο ομάδων είναι μεγάλη. Η νίκη της Ίντερ σε συνδυασμό με το No Goal παίζεται στο 2.25.

Πιο αργά, στις 22:30, έχουμε το Λεβάντια-Βίκινγκουρ. Εδώ πλέον πιάνουμε τους επαγγελματίες, δεν παίζουμε. Πάμε πρώτα από τους Εσθονούς, οι οποίοι (δυστυχώς) δεν πήραν το όνομά τους από τη Λιβαδειά, που είναι τόσο ωραία χωρίς καμιάν αιτία, παρότι έχει πάνω-κάτω τα ίδια χρώματα με τον Λεβαδειακό. Όχι. Έχει ονομαστεί έτσι από τον ιδιοκτήτη της, τον Βίκτορ Λεβάντα. Ωραίος τύπος… Διεθνές το ρόστερ της Λεβάντια. Με τους Σέρβους του, με τους Ουκρανούς του, με τους Γκανέζους του, με τους Ιταλούς του, με τους Γεωργιανούς του, αλλά και με τον Βραζιλιάνο Λίλιου, που πέρασε ένα φεγγάρι από την Κύπρο.

Όσο για τους Βίκινγκς της Βίκινγκουρ, πληρώνουν τις αμαρτίες που πληρώνει και όλο το βουτηγμένο στα σκάνδαλα ισλανδικό ποδόσφαιρο, έπειτα από το έπος της τετραετίας 2014-2018. Αρκετοί παίκτες έφυγαν, δεν αποκτήθηκαν καινούριοι και μάλλον είμαστε τυχεροί που το ματς γίνεται στην έδρα τους και μας τους δίνουν ως φαβορί. Η νίκη της Λεβάντια στο 2.80 φαντάζει επιβεβλημένο σημείο.

Ωραίο το… μάθημα γεωγραφίας, όμως σειρά έχει πια το στοίχημα. Πάμε με αυτές τις δύο επιλογές και καλή μας επιτυχία.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα