Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι: Με Βαλβέρδε και Νάτσο στο βασικό σχήμα η Βασίλισσα

Newsroom
Με τους Νάτσο και Βαλβέρδε θα παραταχθεί στο χορτάρι του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Σίτι, με στόχο την ανατροπή και την πρόκριση στον τελικό του Champions League.

Ρεάλ εναντίον Σίτι, πράξη δεύτερη! Οι δυο μονομάχοι ακονίζουν τα ξίφη τους ενόψει της αποψινής ρεβάνς στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», με τους Πολίτες να έχουν αποκτήσει ελαφρό προβάδισμα πρόκρισης χάρη στη νίκη με 4-3 στο «θεότρελο» ματς του Μάντσεστερ.

Σε σχέση πάντως με το πρώτο ματς των ημιτελικών, ο Κάρλο Αντσελότι έχει προχωρήσει σε δυο αλλαγές προσώπων για την αρχική του ενδεκάδα. Ο τραυματίας Αλάμπα έχει αντικατασταθεί από τον Νάτσο στο κέντρο της άμυνας, την ίδια ώρα που ο Κασεμίρο επιστρέφει στο βασικό σχήμα της ομάδας.

Αντιθέτως, ο Ροντρίγκο θα παραμείνει στον πάγκο, καθώς ο Ιταλός προπονητής επέλεξε ένα σύστημα με τέσσερις μέσους για την αποψινή αναμέτρηση που επέτρεψε στον Βαλβέρδε να ξεκινήσει στα χαφ παρέα με την «χρυσή» τριπλέτα των Κασεμίρο, Μόντριτς και Κρόος.

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κουρτουά, Καρβαχάλ, Νάτσο, Μιλιτάο, Μεντί, Κασεμίρο, Κρόος, Μόντριτς, Βαλβέρδε, Βινίσιους, Μπενζεμά