Βιγιαρεάλ - Λίβερπουλ: Με Ζότα βασικό και Τσιμίκα στον πάγκο οι Reds, χωρίς Ντανζούμα οι Ισπανοί

Newsroom
Βιγιαρεάλ - Λίβερπουλ: Με Ζότα βασικό και Τσιμίκα στον πάγκο οι Reds, χωρίς Ντανζούμα οι Ισπανοί

bet365

Ο Ντιόγκο Ζότα παίρνει τη θέση του Λουίς Ντίας στο αρχικό σχήμα της Λίβερπουλ σε σχέση με το πρώτο ματς, ενώ η Βιγιαρεάλ παρατάσσεται χωρίς τον τραυματία Ντανζούμα, αλλά με τον Ζεράρ Μορένο στην επίθεση. Στον πάγκο ο Τσιμίκας, δείτε τις ενδεκάδες.

Με τον Ντιόγκο Ζότα συμπληρώνει την επιθετική τριπλέτα της Λίβερπουλ ο Γιούργκεν Κλοπ για τη ρεβάνς κόντρα στη Βιγιαρεάλ.

Ο Πορτογάλος παίρνει τη θέση του Λουίς Ντίας που είχε αγωνιστεί βασικός στο πρώτο ματς, πλάι στους Μο Σαλάχ και Σαντιό Μανέ, με τον Ναμπί Κεϊτά να αντικαθιστά τον Τζόρνταν Χέντερσον στη γνώριμη πλέον μεσαία γραμμή των Reds με Τιάγκο και Φαμπίνιο. Στον πάγκο έμεινε όπως και στο ματς του «Άνφιλντ» ο Κώστας Τσιμίκας, καθώς στο αριστερό άκρο της άμυνας φανέλα βασικού πήρε ο Άντι Ρόμπερτσον.

Από την πλευρά της Βιγιαρεάλ, απουσιάζει με μυϊκό τραυματισμό ο Άρναουτ Ντανζούμα, αλλά επιστρέφει στην αρχική ενδεκάδα ο Ζεράρ Μορένο.

Βιγιαρεάλ (Ουνάι Έμερι): Ρούλι, Φόιθ, Αλμπιόλ, Τόρες, Εστουπινιάν, Λο Σέλσο, Παρέχο, Καπού, Κοκλέν, Μορένο, Ντιά

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Κεϊτά, Τιάγκο, Ζότα, Σαλάχ, Μανέ

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα