Βιγιαρεάλ: Καλύπτει το 50% των εξόδων για το ταξίδι των οπαδών της στο Άνφιλντ

Κώστας Τόπας
Βιγιαρεάλ: Καλύπτει το 50% των εξόδων για το ταξίδι των οπαδών της στο Άνφιλντ

bet365

Η Βιγιαρεάλ θέλοντας να τιμήσει τους οπαδούς της θα καλύψει το 50% της συνολικής τιμής για το ταξίδι τους στο Λίβερπουλ. 

H Βιγιαρεάλ, πέταξε εκτός κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης την Μπάγερν Μονάχου και προκρίθηκε για πρώτη φορά έπειτα από 16 χρόνια στα ημιτελικά του θεσμού.

Τα «κίτρινα υποβρύχια» έχουν λάβει 3.000 εισιτήρια για τον πρώτο αγώνα εναντίον της Λίβερπουλ στο Άνφιλντ. Η διοίκηση της ισπανικής ομάδας θέλοντας να τιμήσει τους οπαδούς της θα καλύψει το 50% της συνολικής τιμής για το ταξίδι στο Λίβερπουλ.

Το πακέτο συμπεριλαμβάνει:

  • Μεταφορά από το γήπεδο της Βιγιαρεάλ στο αεροδρόμιο
  • Πτήση μετάβασης για Λίβερπουλ κι επιστροφής
  • Εισιτήριο αγώνα

Το κόστος όλων αυτών φτάνει τα 600 ευρώ, ωστόσο οι άνθρωποι της ισπανικής ομάδας θα βοηθήσουν τους φίλους της ομάδας πληρώνοντας το μισό ποσό (δηλαδή 300 ευρώ ανά οπαδό) προκειμένου η Βιγιαρεάλ να έχει τον δωδέκατο παίκτη στο Άνφιλντ στη μεγάλη μάχη με την Λίβερπουλ. Σε περίπτωση που εξαντληθούν τα 3.000 εισιτήρια για το πρώτο ματς στο Άνφιλντ, θα πρόκειται για την μεγαλύτερη μετακίνηση οπαδών της Βιγιαρεάλ σε ευρωπαϊκό αγώνα.

Υπενθυμίζεται ότι η Βιγιαρεάλ όρισε στα 20 ευρώ το εισιτήριο για κάθε κάτοχο κάρτας διαρκείας και στα 10 ευρώ το εισιτήριο για ενηλίκους μέχρι και 25 ετών για τη ρεβάνς στην Ισπανία.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα