Παρέχο: «Ο Νάγκελσμαν δεν μας σεβάστηκε, μερικές φορές όταν φτύνεις σου έρχεται στα μούτρα»

Κώστας Τόπας
Παρέχο: «Ο Νάγκελσμαν δεν μας σεβάστηκε, μερικές φορές όταν φτύνεις σου έρχεται στα μούτρα»

bet365

Καυστικός ήταν στις δηλώσεις του ο πρωταγωνιστής της Βιγιαρεάλ, Ντάνι Παρέχο, μετά την πρόκριση της ομάδας του στα ημιτελικά του Champions League, εξαπολύοντας επίθεση στον προπονητή της Μπάγερν Μονάχου, Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης η ομάδα του Ουνάι Έμερι βγήκε υποδειγματικά στην αντεπίθεση μετά από έξοχη πάσα του Ντάνι Παρέχο, ο Ζεράρ Μορένο έδωσε την τελική πάσα στον Σάμουελ Τσουκουέζε και ο Νιγηριανός με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Μάνουελ Νόιερ για το 1-1 και χάρισε την πρόκριση στα «Κίτρινα Υποβρύχια».

Νωρίτερα του αγώνα βέβαια, ο Ντάνι Παρέχο ήταν αυτός ο οποίος δώρισε στους Βαυαρούς το μοναδικό τέρμα που πέτυχαν στην αναμέτρηση, ωστόσο κατάφερε να διορθώσει το λάθος του στο γκολ που πέτυχε η ομάδα του. Μετά το τέλος του αγώνα ο 32χρονος Ισπανός μέσος θυμήθηκε τις δηλώσεις του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, ο οποίος είχε πει πως η Μπάγερν θα πρέπει να «καθαρίσει» την πρόκριση από το πρώτο κιόλας ματς και εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του προπονητή της γερμανικής ομάδας.

«Όταν έγινε η κλήρωση και είδαν ότι θα αντιμετωπίσουν την Βιγιαρεάλ, ο προπονητής τους, τον οποίο δεν ξέρω, δεν σεβάστηκε μόνο τη Βιγιαρεάλ αλλά και το ποδόσφαιρο λέγοντας ότι ήθελε να καθαρίσει την πρόκριση από το πρώτο ματς. Ήταν ασέβεια. Μερικές φορές όταν φτύνεις, σου έρχεται στα μούτρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παρέχο στο Movistar μετά το τέλος του αγώνα.

@Photo credits: Video Screen
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα