Κριστιάνο: Απολογήθηκε για την κόκκινη και τη γκρίνια αγοράζοντας υπολογιστές σε όλους!

Κώστας Ζάλιαρης
Κριστιάνο: Απολογήθηκε για την κόκκινη και τη γκρίνια αγοράζοντας υπολογιστές σε όλους!

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φέρεται να έβγαλε από την τσέπη ένα αρκετά μεγάλο ποσό προκειμένου ν' απολογηθεί στους συμπαίκτες του στη Γιουβέντους για όλη τη γκρίνια του μετά την αποβολή στο ματς με τη Βαλένθια, το 2018.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ στην εκτός έδρας αναμέτρηση των «μπιανκονέρι» με τις «νυχτερίδες» για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, πριν από τρία χρόνια, είχε αντικρίσει την κόκκινη κάρτα για τη συμπεριφορά του σε αντίπαλο και για το γεγονός πως τον έπιασε από τα μαλλιά.

Γκρίνιαξε, παραπονέθηκε, προσπάθησε να διεκδικήσει το δίκιο του και στο φινάλε έβαλε τα κλάματα γιατί δεν μπορούσε να διαχειριστεί το γεγονός πως αποβλήθηκε σε ματς του Champions League για κάτι τέτοιο.

Έπειτα από δύο μήνες, όταν πλέον είχε ηρεμήσει, όπως ανέφερε ο πρώην συμπαίκτης του, Βόιτσιεχ Σέζνι, ο Κριστιάνο επέλεξε να απολογηθεί προς όλους στη Γιουβέντους αγοράζοντας iMacs υπολογιστές!

«Του πήρε δυο μήνες να το κατανοήσει και μετά μας πήρε iMac, όλα καλά» ήταν τα λόγια του Πολωνού πορτιέρε στην εκπομπή Prosto w Szczene.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα