Μπεσίκτας - Άγιαξ: Ξανά στην αποστολή ο Ονάνα ύστερα από τιμωρία εννέα μηνών!

Newsroom
Μπεσίκτας - Άγιαξ: Ξανά στην αποστολή ο Ονάνα ύστερα από τιμωρία εννέα μηνών!

bet365

Στην ενδεκάδα του Άγιαξ έπειτα από εννέα μήνες βρίσκεται και πάλι ο Αντρέ Ονάνα, ο οποίος εξέτισε την ποινή του για τη χρήση απαγορευμένων ουσιών και κλήθηκε κανονικά στην αποστολή για το ματς με τη Μπεσίκτας.

Στην ενδεκάδα του Άγιαξ βρίσκεται για πρώτη φορά έπειτα από εννέα μήνες ο Αντρέ Ονάνα.

Ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας βρίσκεται στο αρχικό σχήμα του Έρικ Τεν Χάαγκ για την αναμέτρηση με την Μπεσίκτας στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League και επιστρέφει στην αγωνιστική δράση έπειτα από 297 μέρες πλήρους αδράνειας.

Ο λόγος του πολύμηνου παροπλισμού του δεν είναι άλλος από το ban που του είχε επιβάλλει η UEFA από όλες τις διοργανώσεις της, όταν βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένες ουσίες πίσω στον Οκτώβριο του 2020. Συγκεκριμένα οι εξετάσεις που υποβλήθηκε τότε ο 25χρονος έδειξαν πως έκανε χρήση φουροσεμίδης, με τον ίδιο στην απολογία του να ισχυρίζεται πως την έλαβε κατά λάθος από φάρμακο της συζύγου του.

Η αιτιολογία του δεν έπεισε τις αρμόδιες αρχές οι οποίες του επέβαλλαν αρχικά 12μηνο αποκλεισμό από όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όμως η προσφυγή του στο CAS τελικά έριξε την ποινή του στους εννέα μήνες.

Από τις αρχές του μήνα μάλιστα ο Ονάνα έχει επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις του Αίαντα και πλέον πήρε ξανά το χρίσμα για να βρεθεί κάτω από τα δοκάρια και να υπερασπιστεί την εστία του στο κορυφαίο επίπεδο.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα