Ζάλτσμπουργκ - Λιλ 2-1: Με τη συνταγή της άσπρης βούλας (vid)

Newsroom
Ζάλτσμπουργκ - Λιλ 2-1: Με τη συνταγή της άσπρης βούλας (vid)

bet365

H Zάλτσμπουργκ ξέρει τον δρόμο από την άσπρη βούλα, βρέθηκε δυο φορές, δεν αστόχησε κι επικράτησε 2-1 εντός έδρας της Λιλ. 

Απίθανα πράγματα με τη Ζάλτσμπουργκ στο φετινό Champions League, αφού έπειτα από δυο στροφές έχει κερδίσει πέντε πέναλτι. Στην πρεμιέρα κέρδισε τρία, ευστόχησε στο ένα και πήρε το βαθμό από τη Σεβίλλη στην Ισπανία. Στη 2η στροφή κέρδισε δυο, ευστόχησε και πήρε την πρώτη νίκη της σεζόν επικρατώντας 2-1 της Λιλ εντός έδρας. Οι Αυστριακοί ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, πίεσαν, είχαν φάσεις και στο 35' κέρδισαν πέναλτι.

Ο Αντεγιέμι δεν αστόχησε και πέτυχε το 1-0. Η Λιλ δεν μπόρεσε να αντιδράσει και στο 53' οι Αυστριακοί πέτυχαν δεύτερο, με τον ίδιο τρόπο. Ο Αντεγιέμι βρέθηκε ξανά στην άσπρη βούλα και σημείωσε το 2-0. Το μόνο που κατάφερε η Λιλ ήταν να μειώσει με τον Γιλμάζ στο 62' με φάουλ και... γκάφα του γκολκίπερ. Oι Γάλλοι πίεσαν για την ισοφάριση, χωρίς πάντως να καταφέρουν κάτι περισσότερο. Ετσι, οι Αυστριακοί πέρασαν στην κορυφή, με τη Λιλ να έχει ένα βαθμό.

Ζάλτσμπουργκ: Κον, Κρίστενσεν, Βέμπερ, Ονγκέν, Ούλμερ, Σούσιτς (70' Καπάλδο), Καμαρά, Σέϊβαλντ, Ααρονσον, Οκαφόρ (62' Σέσκο), Αντεγιέμι (75' Αντάμου)

Λιλ: Γκρμπιτς, Ντιαλό, Φόντε, Μπότμαν, Γκούντμουνσον (84' Ρεϊνίλντο), Ντέιβιντ (84' Λιχαντί), Αντρέ, Ζέκα (60' Ονάνα), Γκόμες (60' Ικονέ), Γιλμάζ, Γουεά (60' Μπαμπά)

7ος Ομιλος

Ζάλτσμπουργκ - Λιλ 2-1

Βόλφσμπουργκ - Σεβίλλη 1-1

Βαθμολογία
1. Ζάλτσμπουργκ 2 (3-2) 4
2. Σεβίλλη 2 (2-2) 2
3. Βόλφσμπουργκ 2 (1-1) 2
4. Λιλ 2 (1-1) 1

Επόμενη αγωνιστική 20/10
Ζάλτσμπουργκ - Βόλφσμπουργκ
Λιλ - Σεβίλλη

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα