Ντιναμό Κιέβου – Μπενφίκα 0-0: Βλαχοδήμος και VAR έσωσαν τους Αετούς (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Ντιναμό Κιέβου – Μπενφίκα 0-0: Βλαχοδήμος και VAR έσωσαν τους Αετούς (vid)

bet365

Δύο επεμβάσεις του Βλαχοδήμου στο φινάλε και η ακύρωση του γκολ της Ντιναμό Κιέβου στις καθυστερήσεις έσωσαν την Μπενφίκα από ήττα (0-0) στο Κιέβο.

Σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές καλές στιγμές και δυνατό τέμπο, όλα πήγαν να συμβούν στο τέλος του. Εκεί ήταν που εμφανίστηκε όμως ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος και κράτησε ζωντανή την Μπενφίκα στο Κιέβο, απ’ όπου έφυγε με τον βαθμό του 0-0΄. Ο Ελληνας τερματοφύλακας είχε δύο σπουδαίες επεμβάσεις στο 90’ και στο 90’+1’, με τη δεύτερη να τον βοηθάει και το δοκάρι του.

Βέβαια, οι Πορτογάλοι που ήταν σχετικά καλύτεροι στο παιχνίδι, αλλά δεν είχαν τις μεγάλες φάσεις, πήραν στο 90’+3’ και τη βοήθεια του VAR που χρέωσε οφσάιντ στον Σαπαρένκο και άφησε την αναμέτρηση δίχως γκολ και τις δύο ομάδες να μοιράζονται τη 2η θέση κάτω από την Μπάγερν.

Ντιναμό Κιέβου (Μιρτσέα Λουτσέσκου): Μπόικο, Κετζιόρα, Μικολένκο, Σιρότα, Ζαμπάρνι, Σίντορτσουκ, Μπουγιάλσκι, Ντε Πένα (76’ Βέρμπιτς), Τσιγκάνκοβ (76’ Καραβάεβ), Σκούριν (60’ Γκάρμας), Σαπαρένκο

Μπενφίκα (Ζόρζε Ζέσους): Βλαχοδήμος, Οταμέντι, Βερτόνγκεν, Ζιλμπέρτο (69’ Λαζάρο), Γκριμάλντο, Μοράτο, Ζοάο Μάριο (85’ Ταραάμπτ), Ράφα Σίλβα (90’ Πίτσι), Βέιγκλ, Εβέρτον, Γιάρεμτσουκ (59’ Νούνιες).


5ος ΟΜΙΛΟΣ

1. Μπάγερν 3 (3-0)
2. Μπενφίκα 1 (0-0)
3. Ντ. Κιέβου 1 (0-0)
4. Μπαρτσελόνα 0 (0-3)

Επόμενη Αγωνιστική (29/09)

Μπάγερν – Ντ. Κιέβου
Μπενφίκα - Μπαρτσελόνα

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα