Μόνο οι Ολυμπιακοί μπορούν να ονειρεύονται ακόμη και τον Μέσι...

Μόνο οι Ολυμπιακοί μπορούν να ονειρεύονται ακόμη και τον Μέσι...

Μόνο οι Ολυμπιακοί μπορούν να ονειρεύονται ακόμη και τον Μέσι...

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος σχολιάζει στο blog του στο Gazzetta τις δεκάδες αναρτήσεις στα social media περί…Ολυμπιακού και Μέσι!!!

Έριξα μία ματιά στο twitter πριν λίγο. Ήμουν σχεδόν βέβαιος για το τι θα έβλεπα, με αφορμή το περίφημο διαζύγιο της Μπαρτσελόνα με τον Μέσι, αλλά ήθελα να το επιβεβαιώσω.

Ήθελα να επιβεβαιώσω απλά ότι οι φίλοι του Ολυμπιακού είναι από τους λίγους που μπορούν να ονειρεύονται-να ονειρεύονται ακόμη και τον Μέσι με την «ερυθρόλευκη»!!! Το έχουν πάρει αυτό το δικαίωμα οι Γαύροι από την ίδια τους την αγαπημένη ομάδα, αν το φιλοσοφήσουμε λίγο…

Δεκάδες οι αναρτήσεις στα social media περί Ολυμπιακού και Μέσι! Από…παρακλήσεις προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη η, τον ίδιο τον Μέσι, έως και σχόλια μεταξύ σοβαρού και αστείου. Ακόμη και τα όποια ειρωνικά σχόλια, όμως, δείχνουν κάτι-ασχολούνται με τον Ολυμπιακό και με μία πιθανότητα που δεν υπάρχει, να έρθει αυτή την στιγμή ο Αργεντίνος άσος, ο μεγαλύτερος παίκτης του κόσμου, στην Ελλάδα για να παίξει στο Καραϊσκάκη…

Τρέλα; Τρέλα! Αλλά όταν έχεις δει να φοράνε τη φανέλα του Ολυμπιακού ένας Ριβάλντο, ένας Τζιοβάνι, ένας Τουρέ, ένας Καρεμπέ, ένας Καμπιάσο, ένας Σαβιόλα, ένας Προτάσοφ, ένας Λιτόφτσενκο, ένας Ντέταρι, ένας Μπάριος (60 φορές διεθνής με την Ουρουγουάη), μπορείς να ονειρεύεσαι ότι «μπορεί όχι τώρα, αλλά σε δύο-τρία χρόνια, γιατί όχι κι ο Μέσι»!

Με προπονητή τον Ερνέστο Βαλβέρδε, που τον είχε και στην Μπάρτσα! Κι είχαν έρθει μαζί κι έπαιξαν στο Καραϊσκάκη!

Άσχετο: Ο Μαρινάκης όντως ήταν να φέρει στον Ολυμπιακό και τον Σάμουελ Ετό. Είχαν μιλήσει και οι δυό τους, όχι μόνο μέσω μάνατζερ. Για μία…τρίχα, να ξέρετε, χάλασε η μεταγραφή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.