Η UEFA θυμήθηκε το ιστορικό γκολ του Μανωλά στην Μπαρτσελόνα (vid)

Κώστας Τόπας
Η UEFA θυμήθηκε το ιστορικό γκολ του Μανωλά στην Μπαρτσελόνα (vid)

bet365

Ο Κώστας Μανωλάς σβήνει σήμερα 30 κεράκια από τούρτα του και με αφορμή τα γενέθλιά του, η UEFA θυμήθηκε το ιστορικό γκολ που είχε σημειώσει με τη φανέλα της Ρόμα, κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Ο Κώστας Μανωλάς ως... Έλληνας Θεός είχε στείλει την Ρόμα στα ημιτελικά του Champions League, διαμορφώνοντας το επικό 3-0 στο «Ολίμπικο» και αφήνοντας εκτός την Μπαρτσελόνα.

Πρώτα είχε προηγηθεί η ήττα της Ρόμα με σκορ 4-1 στο πρώτο παιχνίδι στη Βαρκελώνη. Ωστόσο, ο Κώστας Μανωλάς και η παρέα του δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη.

Ο 30χρονος πλέον στόπερ, στη ρεβάνς μεταξύ των δύο ομάδων και ενώ το σκορ ήταν στο 2-0, λίγο πριν την ολοκλήρωση του ματς, βρέθηκε στην περιοχή της Μπαρτσελόνα και με γυριστή κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έστειλε την μπάλα στην άλλη γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Τερ Στέγκεν βάζοντας φωτιά στο «Ολίμπικο», αλλά και σ’ όλη την αιώνια πόλη!

Με αυτό το γκολ η Ρόμα έγραψε ιστορία, καθώς επέστρεψε μετά από 34 χρόνια σε ημιτελική φάση Champions League.

Σήμερα (14/06) ο Κώστας Μανωλάς γιορτάζει τα 30α γενέθλια του και η UEFA θέλησε να του ευχηθεί με αυτό το γκολ που είχε πετύχει κόντρα στους «μπλαουγκράνα».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα