Ντράξλερ – Παρί Σεν Ζερμέν: Επίσημη η ανανέωση ως το 2024 (pic & vid)

Ντράξλερ – Παρί Σεν Ζερμέν: Επίσημη η ανανέωση ως το 2024 (pic & vid)

Gazzetta team
Ντράξλερ – Παρί Σεν Ζερμέν: Επίσημη η ανανέωση ως το 2024 (pic & vid)

bet365

Λίγες εβδομάδες πριν εκπνεύσει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν, ο Γιούλιαν Ντράξλερ υπέγραψε επέκταση για τρία χρόνια και συνεχίζει κι επίσημα την καριέρα του στη γαλλική πρωτεύουσα.

Ήταν εδώ και μήνες ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της Ευρώπης που έμεναν ελεύθεροι το προσεχές καλοκαίρι. Όχι πια. Ο Γιούλιαν Ντράξλερ παραμένει κάτοικος Παρισιού και θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν για τρία ακόμη χρόνια, υπογράφοντας επέκταση συμβολαίου ως το καλοκαίρι του 2024.

Ο 27χρονος Γερμανός μετακόμισε στη γαλλική πρωτεύουσα τον Γενάρη του 2017 από τη Βόλφσμπουργκ έναντι 34 εκατ. ευρώ, αλλά κάτι οι τραυματισμοί, κάτι ο υψηλός ανταγωνισμός στη γραμμή κρούσης των Παριζιάνων όλα αυτά τα χρόνια δεν του επέτρεψαν να ολοκληρώσει γεμάτες σεζόν, με το «ταβάνι» του να είναι τα τέσσερα γκολ σε μία χρονιά στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Παρ’ όλα αυτά, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο φέρεται να τον υπολογίζει ως ενεργό μέλος για τη νέα σεζόν κι έτσι ο διεθνής με τα Πάντσερ εξτρέμ προτίμησε να υπογράψει νέο συμβόλαιο και να μην μείνει ελεύθερος, με τις Λίβερπουλ και Άρσεναλ μεταξύ των ομάδων που έδειξαν ενδιαφέρον το προηγούμενο διάστημα.

Τη φετινή σεζόν, ο Ντράξλερ μετρά 4 γκολ και 7 ασίστ σε 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα