Παρί Σεν Ζερμέν – Νις 2-1: Ο Κεν την έστειλε στην κορυφή (vid)

Gazzetta team
Παρί Σεν Ζερμέν – Νις 2-1: Ο Κεν την έστειλε στην κορυφή (vid)

bet365

Χωρίς να βγάλει μάτια με την απόδοσή της, η Παρί Σεν Ζερμέν λύγισε τη Νις (2-1) και έπιασε την Λιλ στην πρώτη θέση της Ligue 1 (με ματς περισσότερο).

Νίκησε, έπιασε τη Λιλ στην κορυφή της Ligue 1 (με ματς περισσότερο), αλλά προβλημάτισε με την απόδοσή της η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία τα... χρειάστηκε για να λυγίσει την μαχητική Νις (2-1).

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, χωρίς τους τραυματίες Νεϊμάρ, Άνχελ Ντι Μαρία και Μάρκο Βεράτι (από τους τρεις, μόνο ο τρίτος ενδέχεται να προλάβει το ματς με την Μπαρτσελόνα για το Champions League), ευτύχησε να προηγηθεί σχετικά νωρίς με τον Γιούλιαν Ντράξλερ (22').

Η Παρί, όμως, δεν κατάφερε να «σκοτώσει» το παιχνίδι και δέχθηκε δικαίως την ισοφάριση από πολύ ωραίο γκολ του Ρόνι Λόπες (50'), για μια Νις που βρίσκεται στην μέση της βαθμολογίας, χωρίς ιδιαίτερο στόχο πλέον.

Χωρίς άγχος, οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν την ανατροπή με σουτ στο οριζόντιο δοκάρι του Μιζιάν Μαολιντά, αλλά ο Μόισε Κεν, όπως έκανε και μεσοβδόμαδα στο ματς Κυπέλλου με την Καέν, έδωσε την λύση, ύστερα από ασίστ του Μάουρο Ικάρντι.

Παρί Σεν Ζερμέν (Μαουρίσιο Ποτσετίνο): Νάβας – Κέλερ, Μαρκίνιος, Κιμπεμέ, Κουρζαβά (77' Μπάκερ) - Γκέιγ, Παρέδες (83' Ντανίλο Περέιρα) - Κεν (83' Ερέρα), Ντράξλερ (77' Σαράμπια), Μπαπέ – Ικάρντι.

Νις (Αντριάν Ουρσέα): Μπενίτες – Πελμάρ, Τοντιμπό, Σαλιμπά, Καμαρά – Μπουνταουί – Ρόνι Λόπες, Κλοντ, Μελού, Γκουϊρί – Μαολιντά.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα