Παρελθόν από την Σεντ Ετιέν ο Ρουφιέ μετά από δέκα χρόνια λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων (pic)

Κώστας Τόπας
Παρελθόν από την Σεντ Ετιέν ο Ρουφιέ μετά από δέκα χρόνια λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων (pic)

bet365

Ο Στεφάν Ρουφιέ δεν θα υπερασπίζεται πλέον την εστία της Σεντ Ετιέν, καθώς ο γαλλικός σύλλογος ανακοίνωσε το «διαζύγιο» με τον 34χρονο πορτιέρε.

Μπορεί το συμβόλαιο του να ολοκληρωνόταν στο τέλος της φετινής σεζόν, όμως η διοίκηση της Σεντ Ετιέν αποφάσισε να χωρίσουν οι δρόμοι τους με τον Στεφάν Ρουφιέ από τώρα.

Ο έμπειρος γκολκίπερ είχε έρθει σε ρήξη με τον Κλοντ Πιέλ από τις 23 Φεβρουαρίου του 2020, καθώς τότε ο έμπειρος τεχνικός είχε αποφασίσει να μην τον χρησιμοποιήσει στον αγώνα με την Ρεν. Εκτοτε, ο Ρουφιέ δεν αγωνίστηκε ποτέ ξανά με τα χρώματα της Σεντ Ετιέν.

Μετά το συγκεκριμένο περιστατικό οι σχέσεις Ρουφιέ και διοίκησης δεν ήταν ποτέ οι ίδιες. Η συμπεριφορά του παίκτη άλλαξε προς το χειρότερο καθώς πολλές φορές έφευγε νωρίτερα από προπονήσεις ή δεν εμφανιζόταν ποτέ, κάτι που έφερε έντονη δυσαρέσκεια στους διοικούντες την Σεντ Ετιέν.

Ετσι, μετά από 383 εμφανίσεις του από το 2011, όντας ο πρώτος παίκτης σε συμμετοχές με τη Σεντ Ετιέν στη Ligue 1, ο Ρουφιέ αποτελεί παρελθόν από την ομάδα, έξι μήνες πριν τη λήξη του συμβολαίου του.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα