Ο Νεϊμάρ «έφαγε» μπαν στο Twitch γιατί αποκάλυψε δημόσια το τηλέφωνο του Ριτσάρλισον (vid)

Κώστας Τόπας
Ο Νεϊμάρ «έφαγε» μπαν στο Twitch γιατί αποκάλυψε δημόσια το τηλέφωνο του Ριτσάρλισον (vid)

bet365

Για τις επόμενες επτά ημέρες ο Νεϊμάρ δεν θα μπορεί να μεταδίδει ζωντανά στην πλατφόρμα Twitch, καθώς η εταιρεία αποφάσισε να του επιβάλλει πρόστιμο επτά ημερών για τον λόγο ότι λίγες ημέρες νωρίτερα ο Βραζιλιάνος είχε αποκαλύψει δημόσια τον αριθμό του Ριτσάρλισον εν ώρα streaming.
Euro 2020 Play Off: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Πριν από λίγες ημέρες, o 28χρονος σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν την ώρα που μετέδιδε live στο Twitch, τον κάλεσε ο Ριτσάρλισον και ο Νεϊμάρ γύρισε προς την οθόνη κρατώντας το κινητό για να δείξει την κλήση και φάνηκε ο αριθμός του παίκτη της Έβερτον.

Η συνέπεια για τον Ριτσάρλισον ήταν να λάβει πάνω από 10.000 μηνύματα στο Whatsapp στα επόμενα πέντε λεπτά, από άτομα που βρήκαν σε χρόνο-ρεκόρ τον αριθμό μέσω του λάθους του Νέι on-camera

Ο άσος της Παρί, δήλωσε ότι δεν είχε καμία πρόθεση να το κάνει, τονίζοντας πως επρόκειτο για ατύχημα «Νομίζω ότι μόλις έδειξα τον αριθμό σου χωρίς νόημα. Ορκίζομαι ότι ήταν ατύχημα. Είμαστε online. Θα πρέπει να αλλάξεις τον αριθμό σου τώρα».

Πάντως η συγκεκριμένη πλατφόρμα, το Twitch, αποφάσισε να επιβάλει ban επτά ημερών στον Νεϊμάρ με τον ίδιο να μη μπορεί να το πιστέψει...

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα