Ο νόμος του κορονοϊού: Περιορισμός στους χίλιους φιλάθλους στα γήπεδα της Γαλλίας

Gazzetta team
Ο νόμος του κορονοϊού: Περιορισμός στους χίλιους φιλάθλους στα γήπεδα της Γαλλίας

bet365

Ο Υπουργός Υγείας της Γαλλίας, Ολιβιέ Βεράν, ανακοίνωσε νέα μέτρα του κορονοϊού, ένα εκ των οποίων είναι ο περιορισμός των φιλάθλων στα γήπεδα από τους πέντε χιλιάδες στους χίλιους.

Η Γαλλία ήταν η πρώτη χώρα που άνοιξε ξανά τα γήπεδα για τους φιλάθλους μετά την καραντίνα, αλλά δεν αποκλείεται να είναι και από τις πρώτες που θα τα κλείσει ξανά, λόγω της αύξησης κρουσμάτων του κορονοϊού.

Ο Υπουργός Υγείας, Ολιβιέ Βεράν, ανακοίνωσε νέα περιοριστικά μέτρα κατά της πανδημίας και, μεταξύ αυτών, είναι ο περιορισμός των επιτρεπόμενων φιλάθλων στα γήπεδα, από τους πέντε χιλιάδες στους χίλιους.

Το Παρίσι, η Λυών, η Νίκαια, το Μπορντό, η Λιλ, το Σεντ Ετιέν, η Ρεν, πόλεις που έχουν ομάδες στην Ligue 1, είναι πλέον πόλεις με αυξημένο τον βαθμό συναγερμού κατά του ιού Covid-19, γι' αυτό και η συγκεκριμένη απόφαση.

Η ευρύτερη περιοχή της Μασσαλίας, μάλιστα, βρίσκεται στο κόκκινο, τα μπαρ και τα εστιατόρια έχουν κλείσει για διάστημα δύο εβδομάδων και πιθανότατα οι αγώνες στο «Βελοντρόμ» θα διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών μέχρι νεωτέρας.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα