ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Νις: Τέλος το ενδιαφέρον για Τσιμίκα, πήρε αριστερό μπακ

Νις: Τέλος το ενδιαφέρον για Τσιμίκα, πήρε αριστερό μπακ

Νις: Τέλος το ενδιαφέρον για Τσιμίκα, πήρε αριστερό μπακ

Η Νις τα βρήκε σε όλα με την Ρεμς για την απόκτηση του αριστερού μπακ, Χασάν Καμαρά, κάτι που σημαίνει πως παύει πια το ενδιαφέρον για τον Κώστα Τσιμίκα. Συμφωνία και για τον Σνάιντερλεν της Έβερτον.

Η Νις βρήκε αριστερό μπακ και δεν είναι ο Κώστας Τσιμίκας. Όπως γνωστοποίησε ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ομάδας της Νίκαιας, Ζουλιέν Φουρνιέ, επήλθε συμφωνία με την Ρεμς για την απόκτηση του Χασάν Καμαρά. 

Ο 26χρονος αριστερός μπακ θα περάσει το αργότερο μέχρι την Τρίτη από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Το κόστος της μεταγραφής θα φτάσει κοντά στα 4 εκατ. ευρώ. Με την απόκτηση του Καμαρά αυτόματα τελειώνει το όποιο φλερτ με τον Κώστα Τσιμίκα, αφού η Νις αποφάσισε τα πολλά λεφτά να τα δώσει για την θέση του επιτελικού μέσου καθώς και του επιθετικού.

Παράλληλα, ο Φουρνιέ ανακοίνωσε και την απόκτηση του Μόργκαν Σνάιντερλεν με ελεύθερη μεταγραφή από την Έβερτον. Μάλιστα, ο 30χρονος μεσοαμυντικός πέρασε την Κυριακή από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και απομένει ένα χαρτί από την αγγλική ομάδα ώστε στη συνέχεια να ανακοινωθεί κι επίσημα η συμφωνία.