Youtuber προπονήθηκε για τρεις μήνες για να φτάσει σε ταχύτητα τον Μπαπέ (vid)

Youtuber προπονήθηκε για τρεις μήνες για να φτάσει σε ταχύτητα τον Μπαπέ (vid)

Κώστας Τόπας
Youtuber προπονήθηκε για τρεις μήνες για να φτάσει σε ταχύτητα τον Μπαπέ (vid)

bet365

Γνωστός Youtuber θέλησε να φτάσει στο επίπεδο το οποίο βρίσκεται ο Κιλιάν Μπαπέ, με σκληρή προπόνηση μέσα σε τρεις μήνες.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Κιλιάν Μπαπέ έχει αποδείξει πως το μέλλον δικαιωματικά του ανήκει. Με τα επιτεύγματα του έχει καταφέρει να φτάσει στην κορυφή. Για κάθε αμυντικό ο Γάλλος στράικερ είναι εφιάλτης, καθώς δεν μπορεί να τον περιορίσει με κανέναν τρόπο.

Ενα από τα top highlights του είναι αυτό από τον αγώνα με την Λιλ. Οταν έπιασε μέγιστη ταχύτητα στα 36 χιλιόμετρα την ώρα με την μπάλα στην εκπληκτική του κούρσα για το γκολ. Οι Γάλλοι έκατσαν να μετρήσουν την ταχύτητά του και το αποτέλεσμα έδειξε ότι έπιασε μέγιστη ταχύτητα στα 36 χιλιόμετρα την ώρα, κάτι εντυπωσιακό αν σκεφτεί κανείς ότι η μέση ταχύτητα του Γιουσέιν Μπολτ στην κούρσα που έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ ήταν 37,6 στα 100 μέτρα με μέγιστη τα 44,7.

Κάτι ανάλογο προσπάθησε να επιχειρήσει και ένας Youtuber, μέσω σκληρής προπόνησης σε τρεις μήνες.Ο "ChrisMD" όπως είναι το όνομα του στο Youtube, θέλησε μέσω ασκήσεων να αυξήσει την ταχύτητα του και να φτάσει τον Γάλλο άσο της Παρί Σεν Ζερμέν.

Πριν ξεκινήσει την προσπάθεια του, ο χρόνος σε απόσταση 62 μέτρων ήταν 9,74 δευτερόλεπτα. Αρκετά αργός συγκριτικά πάντα με τον Κιλιάν Μπαπέ. Παρ' όλα αυτά, ούτε μετά την τρίμηνη προπόνηση του δεν κατάφερε να φτάσει τον νεαρό στράικερ σε ταχύτητα, καθώς ο νέος του χρόνος ήταν 9,07 δευτερόλεπτα.

Ωστόσο, άξιζε η προσπάθεια...

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα