Κορονοϊός: Το 94% των παικτών στη Γαλλία δεν θέλει επανέναρξη!

Gazzetta team
Κορονοϊός: Το 94% των παικτών στη Γαλλία δεν θέλει επανέναρξη!

bet365

Η πλειοψηφία των παικτών στη Γαλλία αντιτίθεται στην επανέναρξη του Πρωταθλήματος τον Ιούνιο, μιας και δίνουν προτεραιότητα στην υγεία και την ασφάλεια.

Η γαλλική ομοσπονδία επαγγελματιών παικτών πραγματοποίησε ανώνυμη ψηφοφορία στους ποδοσφαιριστές της Ligue 1 και 2 και τα αποτελέσματα ήταν... εντυπωσιακά, μιας και το 94% δεν επιθυμεί να επιστρέψει στα γήπεδα, τουλάχιστον χωρίς τις απόλυτες ιατρικές διαβεβαιώσεις. Βέβαια, το 80% αντιτίθεται στην σκέψη να ακυρωθεί η σεζόν και η πλειοψηφία επιθυμεί να επικυρωθούν οι βαθμολογίες που είχαν διαμορφωθεί μέχρι την ημέρα που μπήκε λουκέτο στο γαλλικό ποδόσφαιρο. Μάλιστα, δεν επιθυμούν ματς χωρίς κόσμο και προτείνουν να προχωρήσουμε άμεσα στην επόμενη σεζόν, παρά τις οικονομικές επιπτώσεις!

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

LIGUE 1 NEWS FEED